Samsung Galaxy 22 serisi

Samsung Galaxy 22 serisi "Mini" bir seçeneğe sahip olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-20 10:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Önümüzdeki sene tanıtılacak olan Galaxy S22 serisi hakkında şaşırtıcı iddia gündeme geldi. Samsung yakında Apple gibi “Mini” bir modelle kullanıcılarının karşısına çıkabilir. 

Samsung'un yeni nesil amiral gemileriyle ilgili sızıntılar artıyor. Galaxy S22 serisi Koreli dev gelecek yıl tanıtacak, bu yıl sonuna doğru ilerledikçe yeni sızıntılar ile ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Exynos 2200 yongasıyla Geekbench'te görülen Galaxy S22, şimdi de farklı bir iddia ile gündeme geldi.

Samsung, dizüstü bilgisayarlar için 90 Hz OLED ekran üretimine başlıyorSamsung, dizüstü bilgisayarlar için 90 Hz OLED ekran üretimine başlıyor

Genel olarak Samsung sızıntılarıyla tanınan Ice Universe, bir sonraki Galaxy S22'nin ekranı hakkında şaşırtıcı bir açıklama yaptı. Bu iddialara göre Samsung, Apple'ın izinden giderek yeni amiral gemisi modellerinde “mini” bir modele yer verebilir.

Galaxy S22, serinin mini modeli olabilir

Bilindiği üzere Apple, son yıllarda yeni iPhone modellerinde küçük ekran politikasına geri dönmüş ve iPhone 12 ve iPhone 13 serisinde mini modellere yer vermişti. Şimdi de benzer bir durum Samsung cephesinde görülüyor gibi görünüyor.

Samsung Galaxy A52s modeli gözüktü

Ice Universe'nin raporuna göre Galaxy S22, 6.06 inç boyutuyla serinin mini modeli olacak. Bu, önceki Galaxy S10'dan bile daha küçük olan 6.2 inçlik Galaxy S21.

Geçtiğimiz haftalarda Galaxy S22'nin daha küçük bir pil ile geleceği öne sürülmüştü . Artık ekran boyutunun küçülecek olması da bu sızıntıyla örtüşüyor ve Samsung'un "mini" bir model çıkaracağının sinyalini veriyor. Bu durumu zaten Apple'da görürken ASUS'un da yavaş yavaş daha küçük ekranlı modellere yöneldiği dikkat çekiyor.

Galaxy S22 Plus ve S22 Ultra modellerinin nasıl bir ekrana ev sahipliği yapacağı noktasında şimdilik durum oldukça karışık . Ancak Samsung'un üst seviye modellerinde bir değişiklik yapması pek olası değil. Çünkü kullanıcıların büyük ekran talebi devam edecek. Dolayısıyla S22 Plus ve S22 Ultra modellerinin bu talebi karşılayacağını tahmin ediyoruz.

 


Apple ikinci çeyrekte Samsung'u geride bıraktıApple ikinci çeyrekte Samsung'u geride bıraktı

PAYLAŞ