Samsung, Fortnite'a yeni aksesuar seti getiriyor - Haberler - indir.com

Samsung, Fortnite'a yeni aksesuar seti getiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-26 12:20:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Dünyaca ünlü Fortnite tarafında sürekli güncellemeler ve oyunculara yönelik yenilikler son hızıyla devam ediyor. Son günlerde yeni sezonun açılması ve Cadılar Bayramı temasının uygulanmasıyla birlikte Fortnite, büyük bir ilgi görmüş durumda. Daha önce Galaxy kostümü ile gündeme gelen Samsung ise şimdi de yeni bir aksesuar seti hazırlıyor!

Samsung, Fortnite'a yeni aksesuar seti getiriyor

Samsung, mobil oyun piyasasındaki en popüler oyunlardan birisi olan Fornite'ın oyuncularına yönelik yeni bir duyuru yaptı. Şirket 30 Ekim tarihinde Fortnite için yepyeni bir Galaxy aksesuar seti çıkartacak. Daha öncesinde ise Samsung, kullanıcılarına özel Galaxy kostümü dağıtmıştı. Fakat oyuncular bunun bir açığını bulup Samsung mağazalarında bir süre oynayarak ücretsiz bir şekilde Galaxy kostümü elde edebiliyordu. Fakat bu sorun sonradan çözüldü. Şimdi de şirket Galaxy Note 9 ve Galaxy Tab S4 kullanıcılarına özel sırt çantası, toplama aleti ve bir planörden oluşan kit dağıtacak. Bu eşyalar Galaxy desenli kıyafetten sonra Samsung firmasının yaptığı ikinci Fortnite ürünü olacak ve 1 Kasım tarihinde hayata geçecek.

Fortnite, iOS'da Dev Kazanç SağladıFortnite, iOS'da Dev Kazanç Sağladı

Samsung, bu oyun için özel olarak hazırladığı aksesuar kiti reklamı ile dikkatleri çekmeyi başardı. Mobil oyun severler bu haberim büyük ilgi ile karşılayacak gibi duruyor. Bu yeniliklerin yanı sıra geçenlerde düzenlenen bir mobil oyun yarışması ile birlikte 65 inç QLED TV, kablosuz kulaklıklar ve 5000 dolar değerinde CP Gamer paketini hediye etmişti. Bu gelişmeler mobil oyunlar için farklı bir süreç izlenebileceğini gösteriyor.

Daha öncesinde mobil oyun sektöründe bu şekilde çoklu oynanan hayatta kalma oyunları görülmemişti. Fakat PUBG ve Fortnite, mobil oyun sektörüne büyük bir başarım kazandırdı. Çünkü bu oyunları bilgisayardan oynayamayanlar ve oynamayanlar, mobilde yükleyip oynayabiliyorlar. Mobil sektör küsümsenecek kadar az kullanıcıya sahip değil. Çünkü bilgisayar platformuna yetişmiş kullanıcı sayısı bulunuyor. Fortnite çoklu platform desteği bulundurduğu için telefonunuzla girseniz bile bilgisayar başındaki arkadaşınızla oynayabiliyorsunuz. Hatta PC, Mobil, Xbox üçlüsü de yapabilirsiniz. Fakat belirtmemiz gereken bir durum var. Bilgisayardan oynayan kullanıcılar çok hızlı refleks gösterebilirken bu durum mobilde biraz daha sıkıntılı oluyor.

 


İlgili uygulamalar
Fortnite hayranlarına müjde! Yeni silah geliyor!Fortnite hayranlarına müjde! Yeni silah geliyor!
Fortnite beta sürümü, Android kullanıcılarına açıldıFortnite beta sürümü, Android kullanıcılarına açıldı
Fortnite 6.10 güncellemesi geldi! İşte yeniliklerFortnite 6.10 güncellemesi geldi! İşte yenilikler

PAYLAŞ