Samsung en ucuz Chromebook modellerinden birini daha anıttı - Haberler - indir.com

Samsung en ucuz Chromebook modellerinden birini daha anıttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-22 13:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Piyasaya sunduğu chromebook modelleri ile sektörün en iddialı markalarından birisi olan Samsung, yeni cihazı Galaxy Book Go’yu resmi sitede listelemeye başladı.

Özellikle pandemi dönemi ile birlikte en çok ilgi gösterilen cihazlar arasında Chromebook modelleri de yer aldı. Daha ekonomik fiyatlar ile daha verimli çözümler olarak ön plana çıkmayı BAŞARAN Chromebook modelleri, gösterilen ilgi ile birlikte daha fazla şirket tarafından da geliştirilmeye başlandı. Sektörde ciddi bir üstünlüğü bulunan Samsung ise bu liderliğini sürdürebilmek ve daha fazla alternatif sunabilmek adına yeni bir model daha tanıttı. Modelinde en çok dikkat çeken detay ise fiyatlandırması oldu. Galaxy Book Go için belirlenen etiket fiyatı, yeni modelin sektörün en ucuz modeli olmasını sağladı.

Samsung, daha hızlı dosya aktarımı için harekete geçtiSamsung, daha hızlı dosya aktarımı için harekete geçti

Yeni model sessiz sedasız duyuruldu!

Galaxy Book Go adına sahip olan yeni model, Samsung tarafından sessiz sedasız bir şekilde internet sitesinde listelenmeye başladı. Samsung'un yeni bir Chromebook modeli üzerinde çalışma yaptığı daha önceden sızdırılmış olsa da şirketin özel bir tanıtım ile yeni modelini tanıtması bekleniyordu. Ancak görünen o ki Chromebook satın almak isteyenler için alternatif yaratmak adına listelenen yeni model, Samsung tarafından tanıtıma uygun bulunmadı. Yeni modelin etiket fiyatı ise 349 Dolar.

Galaxy Chromebook Go özellikleri neler?

Yapılan listeleme ile birlikte cihazda yer alan tüm özellikler kapsamlı bir şekilde açığa çıktı. Samsung tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda Galaxy Book Go’da yer alan özellikler şöyle; 

İşlemci: Intel Celeron İşlemci N4500

Grafik birimi: Intel UHD 

Ekran: 14,0 inç TFT HD (1366 x 768)

RAM: 4 GB, 8 GB (LPDDR4X)

Depolama alanı: 32 GB, 64 GB, 128 GB (eMMC)

Renk: Gümüş

: Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1, isteğe bağlı LTE

Bağlantı seçenekleri: 2 adet USB Type-C, 1 adet USB Type-A 3.0, 1x microSD okuyucu, 1 adet kulaklık/mikrofon jakı, nano SIM (yalnızca LTE)

Boyutlar: 12,87" x 8,88" x 0,62” (327.1 x 225,6 x 15,9 mm)

Ağırlık: 1,45 kg

Diğer özellikler: Stereo hoparlörler (1,5W x 2), 720P çözünürlük destekli web Kamerası




Samsung'un AMD GPU'ları gecikebilirSamsung'un AMD GPU'ları gecikebilir

PAYLAŞ