Samsung En Küçük Kamera Sensörünü Tanıttı - Haberler - indir.com

Samsung En Küçük Kamera Sensörünü Tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-22 14:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Kamera sensörlerinin günümüzde gelişimi devam ederken bu alanda daha küçük bir alanı kapsaması adına markalardan bu yönde geliştirmeler sürüyor. Bunlardan birisi olan Samsung kaplanan alanı küçültmek isterken kaliteden ise bir kayıp yaşamak istemiyor. Buna uygun olarak üretilmiş olan ve bu zamana kadar ki en küçük sensör boyutuna sahip olan yeni Samsung kamera sensörü tanıtıldı. 2019 ile beraber artık akıllı telefonların ekran çerçevesi tarafında neredeyse yok denecek kadar incelmiş olduğunu görüyoruz. Burada bir mühendislik başarısı var iken aynı durum kameralar için de geçerli oluyor. Daha çok ön kamera zorunluluğu için çeşitli çözümler sunan üretici markalar bu sayede çerçevesiz bir deneyimi kullanıcılarına vermiş oluyor.

Samsung’dan En Küçük Kamera Sensörü

#10YearChallenge'a Samsung'da katıldı#10YearChallenge'a Samsung'da katıldı

Bu kamera çözümleri arasında ekrana gömülü ve delikli tasarıma sahip kamera tasarımları görmeye devam ediyoruz. Samsung’un geliştirmiş olduğu yeni kamera modülü ise ISOCELL Slim 3T2 adı ile karşımıza çıkıyor. Bu sensör bu zamana kadar üretilmiş en küçük kamera sensörü olarak belirtiliyor. Orta seviye akıllı telefonlar için ön ve arka kamera tarafında 20 megapiksellik bir çözünürlük sunarken tele-camera modüllerini de daha da küçültmüş durumda.

Samsung Galaxy A90 Özellikleri Ortaya Çıktı

Bu yeni sensör küçük yapısı ile tele-camera modülünün uzunluğunda da kısaltma yapmayı başarmış durumda. Samsung’un bu yeni kamera sensörü ayrıca sahip olduğu ISOCELL Plus teknolojisi ile yeterli ışığı toplayarak düşük ışıklı koşullarda bile yüksek netliğe sahip kareler çıkartabilecek.


Samsung Galaxy S10 Modelinin Kamera Animasyonu GörüntülendiSamsung Galaxy S10 Modelinin Kamera Animasyonu Görüntülendi
Samsung hakkında az bilinen 10 gerçekSamsung hakkında az bilinen 10 gerçek
Samsung Bir Sonraki Ay, Kadınlar İçin Telefon Modeli ÇıkaracakSamsung Bir Sonraki Ay, Kadınlar İçin Telefon Modeli Çıkaracak

PAYLAŞ