Samsung, en güçlü telefonla birlikte etkinlik tarihini duyurdu - Haberler - indir.com

Samsung, en güçlü telefonla birlikte etkinlik tarihini duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-14 14:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung’un 28 Nisan tarihinde yeni bir Galaxy Unpacked etkinliği düzenleyeceği açıklandı. YouTube’da yayınlanan videolar ile beraber yapılan açıklamalara göre bu etkinlik, “en güçlü Galaxy cihaz”a ev sahipliği yapacak. Samsung’un etkinlik kapsamında duyurulacak olan ürününün ise muhtemel olarak bir dizüstü bilgisayar modeli olması bekleniyor. Samsung’un YouTube üzerinden yayınladığı iki yeni video ile Unpacked etkinliğinin yapılacağı duyuruldu. Söz konusu videolarda duyurulacak olan ürün ve ürünlerden bahsedilmezken, en güçlü Galaxy cihaz’ın etkinlik kapsamında duyurulacağı söyleniyor. Bu ürünün ise büyük ihtimalle dizüstü bilgisayar modeli olması bekleniyor.

Video içinde bulunan kutu detayları ile kutuların saçtığı parlaklıklar ile etkinliğin yıldızlarının dizüstü bilgisayar modelleri olacağı kesin olarak düşünülüyor. Ancak henüz resmi bir bilgi olmadığını da belirtelim.

Samsung Galaxy S21 FE'nin tasarımı ortaya çıktıSamsung Galaxy S21 FE'nin tasarımı ortaya çıktı

Yeni Galaxy Unpacked etkinliği geliyor

Bazı beklentilere göre Samsung’un duyuracağı yeni ürünler için yeni bir amiral gemisi telefon veya tablet olacağı belirtiliyor. Ancak şirket Galaxy S21 serisini zaten yeni duyurduğu için yeni Galaxy Note ailesini yılın sonunda duyurabilir. Videoda bulunan detaylar ile beraber ise dizüstü bilgisayar olma ihtimali de artmış oluyor. Samsung, 2021 yılında iki Galaxy Unpacked etkinliği gerçekleştirdi. Bu etkinliklerde Galaxy S21 serisi ile 2021 model Galaxy A serisi modelleri tanıtılmıştı.

Söz konusu üçüncü etkinlikte ise büyük ihtimalle Galaxy Book Go, Galaxy Book Pro ve Galaxy Book Pro 360 adlı yeni dizüstü bilgisayar modelleri tanıtılacak. Bunlardan Galaxy Book Go’nun yeni nesil Snapdragon 8cx/7c işlemcisine sahip olması beklenirken, Galaxy Book Pro ve Galaxy Book Pro 360 modellerine ise 11.nesil Intel işlemcilerin güç vermesi bekleniyor. Modellere dair bilinen detaylar henüz bunlardan ibaret olurken, ilerleyen günlerde net bir şekilde belli olması bekleniyor.


Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 2 tanıtım tarihleri belli olduSamsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 2 tanıtım tarihleri belli oldu
Samsung Galaxy Quantum 2 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıSamsung Galaxy Quantum 2 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ