Samsung Display geleceğin telefonunu tasarlıyor - Haberler - indir.com

Samsung Display geleceğin telefonunu tasarlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-27 23:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung’un ekran üretim tarafı olan Samsung Display şirketinden akıllı telefon pazarının geleceği hakkında önemli detayların bulunduğu bir gelecek gösterimi paylaşıldı. Samsung şirketi son dönemde özellikle normal amiral gemisi cihazları yerine katlanabilir modellerine daha fazla önem vermeye başladı. Bu alana ciddi yatırımlarını sürdüren şirket, bu noktada ekran / panel üretimi gerçekleştirilen alt şirketi Samsung Display ile çalışmalar ve geliştirmelerini sürdürüyor. Şirketin kısa süre önce göstermiş olduğu bazı konsept çizimler ise gelecekte telefon tarafında kullanıcıları nelerin beklediğini tahmini olarak gösteriyor.

Bu noktada çizim ile yapılan iki farklı cihaz gözüküyor. İlk model rulo şeklinde kıvrılabilen bir ekrana sahip cihaz olduğunu gösteriyor. Bu yapı oldukça ilginç gözükürken, devasa ekranların her zaman taşınabilir hale gelecek olması dikkat çekiyor.

Samsung Note serisinin fişini çekiyor mu?Samsung Note serisinin fişini çekiyor mu?

Samsung Display, gelecek çizimlerini paylaştı

Diğer bir çizime göre ise üç noktadan katlanabilir bir akıllı telefon modeli oluyor. Bu daha önce patentleri de alınan modelin büyük bir ekranı ile üç noktadan katlanarak her zaman taşınabilecek bir yapıda olduğunu gösteriyor. Söz konusu bu modellerin 2021 yılı yerine 2022 yılında veya daha uzak bir tarih olarak 2021 yılında kullanıcı hayatına girmesi bekleniyor. Samsung’un Galaxy Z Fold 2’nin yerine geçecek olan Samsung Galaxy Z Fold 3 modelini 2021 yılının ortalarında göreceğiz. Aynı yapıya sahip olarak gelecek olan bu telefon, kore kaynaklarına göre ekran altı kamera sistemine sahip olan ilk model olacak.

Bu noktada Galaxy Z Fold 3 modeli bu ünvana sahip olan ilk cihaz olacak. İşlemci gücü olarak Snapdragon 875 / Eynos 2100 işlemcilerden gücünü alması beklenen bu modelin 2021 yılında Galaxy Z Flip 2 cihazınında gelmesi bekleniyor.  


iPhone 12 ve Samsung Galaxy Note 20 Ultra arasında yapılan hız testinde işte kazanan taraf!iPhone 12 ve Samsung Galaxy Note 20 Ultra arasında yapılan hız testinde işte kazanan taraf!
Samsung Galaxy A12 ve Samsung Galaxy A02s tanıtıldıSamsung Galaxy A12 ve Samsung Galaxy A02s tanıtıldı

PAYLAŞ