Samsung Ceo'su katlanabilir telefon için tarih verdi! - Haberler - indir.com

Samsung Ceo'su katlanabilir telefon için tarih verdi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-04 15:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung firması dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sürmek için gitti yolda, bitişe gelmek üzere. CNBC'ye önemli açıklamalarda bulunan Samsung Mobile CEO'su DJ Koh, merakla beklenen katlanabilir akıllı telefonun lansmanı için tarih de verdi. Koh, bu katlanabilir akıllı telefonun neredeyse bittiğini yılın ilerleyen aylarında tüketicilerin beğenisine sunulacağını söyledi. Şuana kadar ortaya çıkan sızıntılara göre Samsung, katlanabilir akıllı telefonunu 2019 yılının başında tanıtacağı söyleniyordu. Fakat bu konuda DJ Koh, söylentileri boşa çıkardı ve tanıtılacağı tarihin 2018 yılı içerisinde olacağını belirtti.

Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu

DJ Koh, tanıtılacağı tarih açısından bilgi vermekten de kaçındı fakat Samsung'un yeni katlanabilir akıllı telefonunun SDC 2018'de tanıtılabileceğini söyledi. SDC 2018, 7 - 8 Kasım tarihleri arasında Birleşik Devletler'in San Francisco şehrinde düzenlenecek. Koh, Samsung'un yeni katlanabilir akıllı telefonunun bu lansmanda tanıtılabileceğini ve bu lansmanda birçok yenilik görebileceğimizi belirtti. Cihaza ne isim verileceği konusunda Samsung Mobile CEO'su DJ Koh, açıklama yapmaktan kaçındı. Yeni çıkacak olan bu telefonun neredeyse tüm yeni özellikleri ve tüm önemleri işlevleri yerine getirebileceğini söyledi. Cihaz katlı olmayan haldeyken tabletler ile birebir aynı şekilde çalışması ve aynı deneyimi sunması halinde tüketicilerin almasına neden olmayacağını, ve "Samsung bu yüzden bunu yapmış" diyecekleri bir ürün sunmak istediklerini söyledi.

Yeni çıkan teknolojiler göz önüne alındığında Samsung, yeni işlemci, yeni grafik kartı, tasarım değişikliği ve birden çok işlevsel özelliği bulunan donanımları cihazına ekleyebileceğini belirtmiş durumda. Malum dünya devi firmalar kendi işlemcilerini üretme konusunda oldukça istikrarlı bir şekilde ilerliyor. Samsung yeni katlanabilir akıllı telefonunda Snapdragon işlemciye devam mı eder yoksa farklı bir işlemci mi kullanır bilemiyoruz. Fakat tüketicilere sunulacak olan bu katlanabilir akıllı telefonun tasarımı oldukça şık olabilir. İsminden de anlaşılır olan katlanabilir telefon oldukça işlevsel olabilir. Bu katlanabilir cihaz içerisinde ekrana gömülü parmak izi okuyucusu, çift ve ya 3 kameradan oluşan sistemle ve daha iyi bir deneyim sunan yapay zeka ile gelebilir. Telefonun tüm teknik detaylarını görmek için SDC 2018'i bekliyor olacağız.





PAYLAŞ