Samsung, bir uygulamasının kullanımına son vereceğini açıkladı - Haberler - indir.com

Samsung, bir uygulamasının kullanımına son vereceğini açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-13 09:34:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Güney Koreli akıllı cep telefonu üreticisi Samsung, akıllı cep telefonunuzu PC ve Mac bilgisayarlarınız üzerinden yönetmeniz için SideSync uygulamasını geliştirmişti. Şirket, söz konusu bu uygulamayı 15 Ekim tarihi itibariyle kullanıma kapatacağını açıkladı. 

Akıllı cihazların üretimi konusunda belirli bir başarıya sahip olan ve rakiplerini geride bırakmakta da usta olduğunu gösteren Samsung, SideSync uygulamasını kullanıma kapatacak. Güney Koreli şirket, 15 Ekim tarihi itibariyle söz konusu bu uygulamayı ve uygulamanın sunduğu servisleri kapatmaya karar verdiğini açıkladı. Şirket vermiş olduğu bu kararı kullanıcılarına mail yolu ile bildirdi. 

SideSync'in yerini Samsung Flow alacak

SideSync, kullanıcıların akıllı cep telefonu kullanımlarını çok daha fonksiyonel hale getirecek özelliklere sahip bir uygulamadır. Bunun yanı sıra aynı zamanda söz konusu bu uygulama ile beraber telefonunuzun ekranını ve telefonunuzda bulunan verileri, bilgisayar ya da tablet gibi cihazlar ile paylaşmanıza izin verecektir. Her an her yerde kullanabileceğiniz bu kaliteli uygulama Google Play mağazası üzerinde 50 milyondan fazla indirilmiş olup uzun süredir kullanılan kaliteli bir uygulamadır. Akıllı cihazınızda çalışmak yerine cep telefonunuzda bulunan veriler ile tabletinizde ya da bilgisayarınızda çalışmak için SideSync uygulamasının sunduğu verileri kullanabiliyordunuz. 

Herkes tarafından sevilen ve son derece de popüler olan bu fonksiyonel uygulamanın geliştirici şirket Samsung tarafından sonlandırılmasının nedeni, SideSync uygulamasının tüm işlevlerini alacak ve yerine geçecek olan Samsung Flow uygulamasıdır. SideSync uygulamasının özelliklerine sahip olacak olan bu yeni uygulama kullanıcıların beğenisine sunulmuş durumda. Samsung Flow, tüm akıllı cep telefonların yanı sıra aynı zamanda Galaxy Watch kullanıcılarının da diğer cihazlar ile oldukça güvenli bir sistem üzerinden bağlantı kurmasını sağlayacak ve işlemlerinizi de sorunsuz bir şekilde halletmenizi sağlayacak. Şimdilik Samsung Flow uygulamasının indirme rakamı 5 bin civarı olup SideSync hizmetinin sonlandırılması ile beraber bu rakamın artması bekleniyor. Söz konusu bu yeni uygulama da en az SideSync kadar başarılı olacak gibi gözüküyor. 

 





PAYLAŞ