Samsung Bir Sonraki Ay, Kadınlar İçin Telefon Modeli Çıkaracak - Haberler - indir.com

Samsung Bir Sonraki Ay, Kadınlar İçin Telefon Modeli Çıkaracak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-22 09:35:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Güney Kore asıllı teknoloji devi Samsung, kısa bir süre önce piyasaya çıkan A8s modeli için kadınlara özel bir versiyon geliştiriyor. Ayrıca bu özel olarak geliştirilen model sevgililer gününde piyasaya çıkacak. Bu sayede sevgililer gününde alınabilecek en güzel hediye olabilecek. 

Whatsapp'tan mesaj yönlendirme sayısına sınır!

Samsung Galaxy M20 nasıl olacak?Samsung Galaxy M20 nasıl olacak?

A8s Modeli İçin Kadınlara Özel Versiyon Geliştiriliyor

Çin tarafında Galaxy A serisi ile kaybetmiş olduğu pazar payını geri kazanmaya çalışan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Çin'de Galaxy A6s, Galaxy A9s ve Galaxy A8s modellerini piyasaya sürmüştü. Galaxy A8s yılın başlarında 500 dolarlık bir fiyat etiketi ile beraber mağazarlardaki yerini alırken diğer ülkelerde satışa sunulmamıştı. MMDJ_ kullanıcı adına sahip bir kullanıcının paylaştığı bilgilere bakıldığında Samsung, Çin tarafında kadınlara özel bir telefon üretecek. Bu telefon A8s modelinin yeni bir versiyonu olacak ve A8s FE (Famale Edition) ismini taşıyacak. 

Yeni geliştirilen bu model sevgililer gününde piyasaya sürülecek. Paylaşılan görsellerden de anlaşıldığı üzere bu model iki renkli degrade versiyonları ile beraber gelecek. İlk model sarı-pembe, diğeri ise pembe-mavi tonlarında olacak.  Ayrıca sevgililer gününde piyasaya sürülmesi sayesinde, çiftler için alınabilecek en iyi hediyeler arasında olacak. Bu sayede Samsung, telefonların satış oranını bir nebzede olsa artırabilir. Akıllı telefonun henüz fiyat etiketi belirli değil. Cihaz A8s modeli ile aynı özelliklere sahip olacak. Yani Full HD+ çözünürlüğünde 6.4 inçlik bir ekrana, Snapdragon 710 işlemciye, üçlü arka kameraya, 3.400 mAh'lık bataryaya ve 6 GB RAM'e sahip olacak. Ayrıca RAM konusunda iki farklı versiyon bulunacak.


Samsung Galaxy S10 alesi hakkında çok ilginç bilgi!Samsung Galaxy S10 alesi hakkında çok ilginç bilgi!
Samsung Galaxy Note 9 İçin Android Pie YayındaSamsung Galaxy Note 9 İçin Android Pie Yayında
Samsung Galaxy S10 Plus çalışırken görüntülendiSamsung Galaxy S10 Plus çalışırken görüntülendi

PAYLAŞ