Samsung, Bass Booster için marka başvurusu yaptı - Haberler - indir.com

Samsung, Bass Booster için marka başvurusu yaptı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-21 20:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Teknoloji devi Güney Koreli şirket Samsung “Bass Booster” isimli bir marka için kayıt başvurunsa bulundu. Peki Samsung’un bu hamlesi ne anlama geliyor? 

Geçtiğimiz günlerde Galaxy S10 ve Galaxy Notye 10 ailesindeki parmak izi sensörünün sorunu ile gündeme gelen Samsung’un yeni bir teknoloji üzerinde çalıştığı öğrenildi. Söz konusu teknolojiyle birlikte teknoloji dünyanın dikkatini çekmeyi başaran şirketin nasıl bir strateji izleyeceği merak ediliyor. 

Samsung Galaxy S10 ailesinin güvenlik sorununa resmi adım geldiSamsung Galaxy S10 ailesinin güvenlik sorununa resmi adım geldi

Samsung’un yeni teknolojisi yolda mı? 

Samsung, Tablet ve Telefoları Birleştiriyor

Son dönemlerde geleceğe yönelik hamleler geliştiren Samsung kısa bir süre önce “Bass Booster” için bir marka başvurusu yaptı. Şirketin Avrupa merkezli olarak gerçekleştirdiği söz konusu başvuru, Samsung’un Galaxy cihazlarında sunacağı yeni bir özelliği işaret edebileceği yönünde söylentiler olsa da, şirketin bu başvuruyu neden yaptığı henüz tam anlamıyla bilinmiyor. Ancak markanın isminden de anlaşılabileceği gibi tüm tahminler ses alanında ilerliyor. Şirket in bu marka ile birlikte müzik ve videolardaki bass seviyesini arttıran bir özellik sunabileceği tahmin ediliyor. Bu özellikte hedef olarak kulaklık ile müzik dinlenme süresini seçeceği düşünülen Samsung’un Bass Booster ile birlikte bass tutkunlarına hitap etmesi beklenmekte. Ancak tabi ki de şirketin bu tarz bir çalışma için yeni bir mark başvurusunda bulunması söz konusu iddialar doğruysa bu çalışmanın oldukça ciddi olacağını da akıllara getiriyor. Kısacası Samsung bu hamleyle sadece seslerde frekans bazında artış yapmayacak gibi duruyor. Bunun yanı sıra geliştireceği üründe yapay zeka teknolojisinden de destek alması beklenen şirketin ürünü ne zaman tanıtacağı ya da ürünün tam adının ne olacağı da henüz gizemini koruyan konular arasında. Samsung’un geleceğe yönelik teknolojileri hakkında daha fazla bilgi sahibi oldukça sizleri de bilgilendirmeye devam ediyor olacağız. 


Samsung ekran altı kamera üzerinde çalışıyorSamsung ekran altı kamera üzerinde çalışıyor

PAYLAŞ