Samsung banka kartını resmi olarak tanıttı - Haberler - indir.com

Samsung banka kartını resmi olarak tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-28 10:16:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung'un da diğer teknoloji şirketleri gibi banka kartı çıkartmayı planladığı söylentiler arasında yerini almıştı. Güney Koreli şirket Samsung Money isimli fiziksel banka kartının resmen tanıtımını yapmış oldu. 

Samsung'un kişisel finans kuruluşu SoFi ile ortaklaşa bir banka kartı çıkartmayı planladığı söyleniyordu. Güney Koreli şirket bugün Samsung Money isimli kartı tanıttı.

Samsung Galaxy Note 20 Plus'ın render görüntüleri sızdırıldıSamsung Galaxy Note 20 Plus'ın render görüntüleri sızdırıldı

Titanyum kartın üzerinde numara, son kullanma tarihi, CVV kodu ve imza yok. Samsung Pay mobil ödeme platformu ile bağlantılı olarak çalışıyor. Böylece kaybedilse ya da çalınsa dahi kimse içindeki paraya dokunamayacak.

Samsung Money'e yalnızca akıllı telefon uygulaması üzerinden başvuruda bulunabiliyor. Kart sahibi olan kişi bu özel mobil uygulama sayesinde hesap durumu ve yapılan tüm işlemler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilecek. Tüm bunlara ek olarak kartı kullanan kişilerden herhangi bir kart ücreti ya da hesap ücreti talep edilmeyecek.

Kart bu yaz kullanıma sunulacak

Güney Koreli şirket Samsung'un banka kartı kullanıcılara ödül puan kazanma ve bunları nakit paraya çevirme imkanı sağlayacak. 1.000 ya da daha fazla puan toplayan kart sahipleri bunları çeşitli ürünler satın almak için harcayabilecekler.

Samsung Money bu yaz Amerika Birleşik Devletleri'nde kullanıma sunulacak. Güney Koreli şirketin banka kartını diğer ülkelerde hizmete sunup sunmayacağı konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor.



PAYLAŞ