Samsung Android tarayıcısı 1 milyon kez indirildi - Haberler - indir.com

Samsung Android tarayıcısı 1 milyon kez indirildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-12 17:20:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon sektörünün liderleri arasında yer alan Samsung’un Android tarafından en çokbeğenilen uygulaması olan internet tarayıcısı Google Play mağazasında milyarlıklar kulübüne katıldı. Tarayıcı platformları arasında Chrome’dan sonra en iyi tarayıcı Samsung oldu.

Samsung internet tarayıcısının yenilenen Google Play sayfasında indirme sayısının 1 milyar ve üzeri olduğunu ifade etti. İnternet tarayıcısı içerisinde lider konumda olan Google Chrome ise toplamda 2 milyar defa indirme rakamını geride bırakarak lider koltuğunda tek başına oturuyor. Samsung tarafından geliştirilen internet tarayıcı aslında yalnızca Samsung kullanıcıları için geliştirilmiş olan bir uygulama idi. Bununla beraber Samsung kullanıcılarının en çok beğendiği ve en çok tercih ettiği tarayıcı haline geldi. Ağustos ayının 2017 tarihinde ise bütün Android işletim sistemine sahip cihazların kullanımına sunulunca Samsung’un tarayıcısının önü açıldı. Kısaca Samsung internet tarayıcısının ulaşmış olduğu en büyük kitleye son 1,5 yılda ulaştığını sizlere ifade etmeye çalışıyoruz.

Samsung, Katlanabilir Telefon İçin Tarihi NetleştirdiSamsung, Katlanabilir Telefon İçin Tarihi Netleştirdi

Samsung tarayıcısını sürekli güncelliyor

Bugün halen sayısız Android işletim sistemi kullanan kişiler Samsung internet tarayıcısının Chrome tarayıcısından daha iyi olduğunu ifade etti. Hatta öyle ki en iyi tarayıcı Samsung olduğunu iddia ettiler. Akıllı telefon sektörünün devlerinden olan Samsung ise tarayıcısını sürekli güncelleyerek bu sayıyı daha da artırmaya çalışıyor. Hal böyle olunca Firefox ve Opera tarayıcıları şu an 100 milyondan fazla indirme rakamına takılmış durumda. Başarısından ötürü Samsung ailesini tebrik ederiz.


İlgili uygulamalar
Samsung'un yeni kablosuz kulaklığının tanıtım görseli paylaşıldıSamsung'un yeni kablosuz kulaklığının tanıtım görseli paylaşıldı
Samsung Galaxy S10 ve S10+ Çalışırken GözüktüSamsung Galaxy S10 ve S10+ Çalışırken Gözüktü

PAYLAŞ