Samsung Android 10 Beta tarihi ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Android 10 Beta tarihi ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-19 18:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli şirket Samsung’un son amiral gemisi serisi olan Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Plus modelleri tanıtıldıktan sonra, şirket bu modellerine yoğunlaşmış durumda. Şimdi ise en yeni Androdi sürümü olan Android 10 için Samsung cephesinden bu modelleri için tarih verildi. Samsung Android 10 güncellemesi için ilk etapta beta programını başlatacak. Söz konusu beta programının Avrupa ve ABD için başlayacağı tarih ise belli oldu. SamMobile tarafından paylaşılan bilgiye göre Samsung Android 10 güncellemesi için beta programını 10 Ekim tarihi ile beraber başlatacak. ABD ve Avrupa’daki kullanıcılara sunulacak olan beta güncellemesi daha sonra ise diğer ülkeler için de dağıtıma başlanacak.

Samsung Android 10 Güncelleme Tarihi

7.250 TL'ye varan Samsung Galaxy Note 10 değişim kampanyası7.250 TL'ye varan Samsung Galaxy Note 10 değişim kampanyası

Baktığımız zaman Güney Koreli şirket Samsung, Android 9 beta programını da geçtiğimiz yılın Kasım ayında başlatmıştı. Bu yıl ise yine benzer bir şekilde gerçekleştireceğe benziyor. Android 9 güncellemesi Galaxy S8+ ve diğer yeni modeller için yayınlanmıştı. Bu yılın güncellemesinin ise Galaxy S9 ve üzeri modellere gelmesi bekleniyor. Diğer yandan amiral gemisi modellerin bu güncellemeden yararlanması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl Android 9 Beta programı sonrasında ise asıl güncelleme 24 Aralık 2018’de Galaxy S9 modeli için yayınlanmıştı.

Ekim ayı ile beraber ise yeni güncellemeye dair daha fazla detayın çıkması bekleniyor. 3 Eylül’de yayınlanması ile beraber Android 10 güncellemesi Google Pixel serisine gelmişti. Pixel serisi için kullanımda olan güncellemede ilk olarak karanlık mod özelliği öne çıkıyor. Ayrıca ekran kaydı ve akıllı yanıtlar gibi diğer yeniliklerde güncellemede yer alıyor. Bakalım Samsung’un Note 10 ailesine ilk olarak erişecek olan Android 10 güncellemesi ile beraber kullanıcılara ne gibi yenilikler sunulacak Ekim ayı ile beraber göreceğiz.


Samsung, yeni Note 10 reklamıyla iPhone 11'e diss attıSamsung, yeni Note 10 reklamıyla iPhone 11'e diss attı
Samsung Galaxy S ve Galaxy Note markaları birleşiyor mu?Samsung Galaxy S ve Galaxy Note markaları birleşiyor mu?

PAYLAŞ