Samsung amiral gemisi segmentine güncelleme garantisini üç yıla çıkardı - Haberler - indir.com

Samsung amiral gemisi segmentine güncelleme garantisini üç yıla çıkardı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-06 20:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung, Ubpacked 2020 kapsamında amiral gemisi akıllı telefon modellerine üç yıllık güncelleme sözü verdi. Dünyanın en popüler telefon üreticisi Samsung, geçtiğimiz gün gerçekleştirmiş olduğu Unpacked 2020 etkinliği ile beraber birçok yeni ürününü tanıttı. Beş yeni ürün ile piyasada ses getiren şirket, bazı önemli açıklamalarda da bulundu. Buna göre resmi yapılan açıklamaya göre Galaxy S10 serisi ve daha yeni amiral gemisi modelleri için üç yıl boyunca ana Android güncellemelerini alacağını belirtti. Diğer yandan bu cihazlara düzenli olarak güvenlik güncellemeleri de verilecek. Şirket, bu açıklamasıyla beraber kullanıcıları oldukça memnun etmiş durumda. Ayrıca Samsung’un Galaxy A serisini de unutmadığını belirtelim.

Ancak bu noktada “donanım yeterse” şeklinde bir ifade yer alıyor. Bu kapsamda donanım yeterli olduğu sürece Galaxy A modelleri de üç yıl boyunca güncelleme alacak. Şirketin yeni tanıtmış olduğu amiral gemisi cihazlar ise kutu içinden Android 10 üstü One UI 2.5 ile çıkış yapıyor.

Samsung Galaxy S20 FE 5G'nin tasarımı ortaya çıktıSamsung Galaxy S20 FE 5G'nin tasarımı ortaya çıktı

Samsung’dan yeni güncelleme politikası

Güney Koreli Samsung, oldukça eski cihazı en azından güvenlik güncellemeleri noktasında güncel tutmaya devam ediyor. Bundan sonra ise ana Android güncellemeleri noktasında kullanıcıları pişman etmeyecek gibi duruyor. Android tarafında ise 3 yıl ana güncelleme birçok kullanıcının işini oldukça görecek gibi duruyor. Ancak sürekli yeni cihaz çıktığı için kullanıcılar cihaz değiştirmeden uzun süre kullanma süresi bir hayli azalıyor.


Samsung Galaxy M51 için ortaya çıkan yeni detaylarSamsung Galaxy M51 için ortaya çıkan yeni detaylar
Samsung Galaxy Watch 3 tanıtıldıSamsung Galaxy Watch 3 tanıtıldı

PAYLAŞ