Samsung akıllı telefonlardan uygulama nasıl kaldırılır? - Haberler - indir.com

Samsung akıllı telefonlardan uygulama nasıl kaldırılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-21 12:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un kullanıcı arayüzü stok Android'den birkaç şekilde farklılaşıyor. Samsung, bloatware uygulamalarını devre dışı bırakmak için kullanıcılarına bir takım alternatif bir yöntem sunar. Fakat söyleyelim her uygulama kaldırılamıyor. Yine de devre dışı bırakmak çok farklı değildir.

Samsung uygulamalarını kaldırmak

  • App Drawer'ı açarak başlayın.
  • Ardından, uygulamayı devre dışı bırakmanıza veya mümkünse kaldırmanıza olanak tanıyacak seçenek menüsünü getirmek için herhangi bir uygulamaya uzunca basın.
  • Devre dışı bırakılan bir uygulama artık arka planda çalışmayacak ve kaynaklarda gereksiz meşguliyet yaratacak hiçbir güncelleme almayacaktır.

Samsung'da önceden yüklenmiş uygulamalar nasıl silinir?

Telefonunuzda yer alan herhangi bir uygulamayı gerçekten silmek istediğiniz durum sinir bozucu olabilir. Zira sistem sadece devre dışı bırakmanıza izin verir. Fakat rooot da bir seçenek olarak görülüyor. Garantinizi geçersiz kılmaktan veya Samsung Pay gibi belirli hassas uygulamalardan ya da bazı çevrimiçi bankacılık uygulamalarından vazgeçmek şartıyla Samsung akıllı cihazınızı rootlayabilirsiniz. Sonra herhangi bir uygulamayı tamamen kaldırabilirsiniz. System app remover (ROOT) uygulaması bunu yapmanıza yardımcı olur. Bununla birlikte root yapmak, herhangi bir sayıda başka uygulamanın düzgün çalışmasını durdurabilir.





PAYLAŞ