Samsung akıllı saatlerin geleceğini açıklayacak - Haberler - indir.com

Samsung akıllı saatlerin geleceğini açıklayacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-22 01:07:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Kore merkezli başarılı şirket Samsung, 28 Haziran için bir MWC sanal etkinliğinin duyurusunu yaptı. Marka “akıllı saatlerin geleceği için vizyonunu ortaya çıkaracağını” söyledi.

Bir diğer başarılı isim Google, bu yılın ilk aylarında I/O sanal etkinliği kapsamında Wear Os'nin yeni sürümünü duyuracak. Buna ek oalrak ise bu platformu geliştirmek adına Samsung ile beraber çalışıyor. Şimdi ise Samsung, gelecek hafta sanal bir MWC etkinliği gerçekleştireceğini duyurdu ve burada akıllı saatle ilgili olan gelişmeler resmi olarak açıklandı. Samsuıng, 28 Haziran'da gerçekleştireceği etkinlik kapsamında, “bağlı cihazlardan oluşan Galaxy ekosisteminin insanlara yaşam tarzlarını zenginleştirmek için daha da büyük olanaklar sağlamaya nasıl ayarlandığını sergileyeceğini” dile getirdi. 

Samsung Galaxy S21 FE üretimleri durdurulduSamsung Galaxy S21 FE üretimleri durduruldu

Samsung, hem geliştiriciler hem de kullanıcılar için yeni bir akıllı saat deneyimleri çağı başlatmak için tasarlanan yeni fırsatlarla ilgili etkinlik kapsamında akıllı saatlerin geleceği ile ilgili kendi vizyonunu açıklayacak. Şirketi yakın zaman içerisinde Wear OS ile Galaxy Watch 4 akıllı saatini ortaya çıkarması bekleniyor. Bu sebeple yeni nesil giyilebilir cihazın bu etkinlik ile tanıtılması da muhtemel görülüyor. Saat ve çeşitleri de görüldüğü üzere FCC’nin (Federal Communications Commission) onayından geçti ve yapacağı canlı tanıtıma daha fazla ağırlık verildi. Samsung ayrıca etkinlikte “en son güvenlik geliştirmeleri ve yenilikleri” hakkında konuşacağını belirtti. Davet resmindeki Knox logosundan da anlaşılacağı gibi, bunun Knox ve diğer yazılım özellikleriyle ilgili olduğunu hakkında çeşitli tahminler vardır. .

 


Samsung Galaxy S22 kamera konusunda iddialı geliyorSamsung Galaxy S22 kamera konusunda iddialı geliyor
Samsung hibrit çipini tanıttı: Ram ve Flash bir aradaSamsung hibrit çipini tanıttı: Ram ve Flash bir arada
Samsung Galaxy S22'nin ekran özellikleri belli olduSamsung Galaxy S22'nin ekran özellikleri belli oldu

PAYLAŞ