Samsung, akıllı hoparlörü Galaxy Home'u duyurdu - Haberler - indir.com

Samsung, akıllı hoparlörü Galaxy Home'u duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-10 13:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Samsung, dün gerçekleşen Galaxy Note 9 tanıtımında, akıllı hoparlörü Galaxy Home’u da duyurdu.

Teknoloji dünyasının önde gelen isimlerine bakıldığında, günümüzde hepsinin bir akıllı hoparlörü olması dikkat çekiyor. Google’ın Google Home’u, Amazon’un Echo’su, Apple’ın HomePod’u buna örnek gösterilebilir ve akıllı hoparlörler, ilgi de görüyor. Bu markalar arasına şimdi Samsung da adını ekledi. Dün gerçekleşen Galaxy Note 9 tanıtım etkinliğinde, Samsung, kendi yapay zeka asistanı olan Bixby’yi ve akıllı hoparlörü Galaxy Home’u da tanıttı. Henüz ürüne dair ayrıntılı bilgiler paylaşılmasa da görünümü ve sahip olacağı bazı özellikler hakkındaki detaylara tanıtımda yer verildi.

Samsung Galaxy S10 , Exynos 9820 ve Mali-G76 GPU' ları ile geliyor!Samsung Galaxy S10 , Exynos 9820 ve Mali-G76 GPU' ları ile geliyor!

Galaxy Home’un detayları Samsung Geliştirici Konferansı’nda netleşecek

Samsung’un yeni akıllı hoparlörü Galaxy Home, dün gerçekleştirilen lansman kapsamında kendisini gösterdi. Lansmandan elde edilen bilgilere bakılırsa, Galaxy Home, müzik çalabilecek ve akıllı ev aletlerini kolaylıkla yönetebilme özelliğine sahip olacak. Aynı zamanda Samsung’un yapay zekası Bixby ve Samsung2un yeni ortaklığı kapsamında Spotify tarafından da desteklenecek. Şu an için piyasada diğer teknoloji şirketlerinin de akıllı hoparlörleri bulunuyor ve Galaxy Home’un bu ürünlerin birçoğunu gerisinde bırakabileceği düşünülüyor.

Galaxy Home’un, uzaktan ses alabilmesi adına 8 adet mikrofon ile donatılması sizi duyması için “Hi Bixby” demenizi yeterli kılıyor. Cihazın hoşa gitmeyen bir yönü, şu an için yalnızca Korece ve İngilizce dillerini destekliyor olması. Fakat Bixby, global pazarda 200 farklı yerde destekleniyor. Google Assisstant ile karşılaştırma yapıldığında, Google Assisstant’ın 30 dil bilmesi, Bixby’nin bu yönden eksi puan almasına neden oluyor.


Samsung'un yeni cihazı Galaxy J6+ özellikleriSamsung'un yeni cihazı Galaxy J6+ özellikleri
Katlanabilir Samsung telefonunun özellikleri paylaşıldıKatlanabilir Samsung telefonunun özellikleri paylaşıldı
Samsung iPhone X ile dalga geçtiSamsung iPhone X ile dalga geçti

PAYLAŞ