Samsung 860 QVO SSD Türkiye Fiyatı Belli Oldu - Haberler - indir.com

Samsung 860 QVO SSD Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-29 19:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Samsung bilgisayar aksesuarlarına  yönelik yoğunluğunu sürdürmeye devam ediyor. Şimdi ise şirketin yeni SSD serisi olan Samsung 860 QVO SSD modeli duyuruldu. Bu yeni seri model 4 TB kadar kapasite desteği sunarken yüksek hız ve sağlamlığı ile ön plana çıkıyor. Yüksek yoğunluğa sahip 4-bit çok katmanlı hücre ve NAND flash mimarisine sahip olarak geliyor. Yeni 860 QVO, terabayt düzeyinde kapsite sunarak uygun fiyatları ile her kullanıcıya hitap ediyor. SATA arayüzüne sahip olan model 2.5 inç olarak geliyor ve standart dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar ile kullanılabilir oluyor. Yüksek kapasite ile beraber üst seviye bir performans sergileyen model depolama için SSD-HDD kombinasyonuna ihtiyaç duymuyor.

Samsung 860 QVO SSD

Samsung Galaxy M20'nin Antutu Benchmark sonuçları ortaya çıktıSamsung Galaxy M20'nin Antutu Benchmark sonuçları ortaya çıktı

Bu yeni SSD modelinin özelliklerine gelecek olursak saniyede 550 MB’a kadar kadar sıralı okuma hızı sunarken 520 MB oranında ise yazma hızı sunabiliyor. Yeni 860 QVO modeli Samsung’un yeni 4-Bit V Nand’i kullandığı için MJX kontrolcüsü ile 3-bit MLC SSD’ler ile aynı performansı sunabiliyor. Cihaz hızı arttırırken yüksek performansı da uzun süreli bir şekilde koruyabiliyor. Ayrıca modelde TurboWrite teknolojisinin de yer aldığını belirtelim. Yeni Samsung 860 QVO tüm dünyada Aralık 2018 ile beraber satışta olacak ve ülkemizde 1 TB modeli 1049 TL, 2 TB model 2049 TL ve 4 TB model ise 4199 TL fiyat etiketi ile satışta olacak.

Samsung Türkiye ürünlerinden sorumlu müdür İsa Tolu ise yeni 860 QVO SSD serisi hakkında şunları dile getirdi ; “Günümüzde tüketiciler daha önce hiç olmadığı kadar çok sayıda yüksek çözünürlüklü dosya kullanıyor, üretiyor ve saklıyor. Bunlara 4K videolar ve yoğun grafikli oyunlar da dâhil. Bu da depolama cihazlarında daha yüksek kapasite ve performans talebini artırıyor. Samsung olarak terabyte düzeyinde kapasiteye sahip SSD’lerde gelişimin öncülüğünü 860 QVO ile devam ettiriyoruz. Yeni serimiz tüm dünyada daha fazla kullanıcının hızlı performans ve yüksek kapasiteye ulaşmasını sağlayacak.”

Özellikle yüksek performans ve yüksek hız isteyen kullanıcılar SSD tercihlerini Samsung 860 QVO modelinden yana kullanabilirler.


Samsung Q7FN QLED TV İncelemesiSamsung Q7FN QLED TV İncelemesi
Samsung Galaxy S10 ailesine ait kamera bilgileri ortaya çıktı!Samsung Galaxy S10 ailesine ait kamera bilgileri ortaya çıktı!
Samsung, Pazar Payında GeriliyorSamsung, Pazar Payında Geriliyor

PAYLAŞ