Samsung, 7.000 mAh bataryalı telefon önümüzdeki ay geliyor - Haberler - indir.com

Samsung, 7.000 mAh bataryalı telefon önümüzdeki ay geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-21 19:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, yeni orta seviye modeller sunmaya devam ediyor. Şimdi ise şirketin yaklaşmakta olan bir cihaz üzerinde çalışmalara devam ettiği ortaya çıktı. Samsung Galaxy M51 olarak isimlendirilmesi beklenen bu yeni telefonun sızdırılan teknik özelliklere göre oldukça beğenilmesi bekleniyor. Kısa süre içinde Galaxy M51 modelinin tanıtılması beklenirken, Samsung bazı sertifikasyon siteleri ve iddialarına göre önümüzdeki günlerde bu yeni cihazının duyurusunu gerçekleştirecek. Galaxy M serisine dahil olacak olan yeni Galaxy M51 modelinin oldukça etkileyici özelliklere sahip olması bekleniyor. Ortaya atılan iddialar kapsamında ise özellikle modelin batarya boyutu ile piyasada ses getirmesi düşünülüyor.

Batarya devi Galaxy M51 yakında geliyor

Galaxy Note 20 Enterprise Edition versiyonu tanıtıldıGalaxy Note 20 Enterprise Edition versiyonu tanıtıldı

Samsung’un yaklaşık 1 yıl önce Galaxy M30s adlı bir modeli kullanıcılarına sunmuştu. Bu cihazda şirket 6000 mAh’lik bir pil kullanarak oldukça dikkat çekmişti. Görününe göre şirket bu seviyeyi biraz daha yükseltmeye hazırlanıyor ve iddialara göre Galaxy M51 modeli tam 7000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacak. Samsung’un yaklaşan söz konusu bu yeni akıllı telefon modelindeki tek öne çıkan batarya olmuyor. Buna göre modelde Qualcomm’un Snapdragon 730G işlemcisinden güç alacak olan cihazın Xiaomi’nin tercih ettiği bu işlemciyi kullandığını görüyoruz.

Samsung Galaxy M51’in şirketin orta seviye modellerinde olduğu gibi AMOLED bir ekrana sahip olacağı ifade ediliyor. Kullanıcılara FHD+ bir çözünürlük sunacak olan bu ekranı 6.67 inç büyüklüğünde göreceğiz. Kulaklık girişi ile beraber NCF desteği ve USB Type C girişleri de modelde bulunacak. Cihazın tüm donanım özelliklerinin haricinde kamera tarafında da dikkatleri çektiğini söyleyelim. Bu noktada ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy M51’in 64 MP bir ana kameraya sahip olacağını ve 12 MP ise geniş açılı bir kamera ile geleceği söyleniyor. Bunların yanı sıra kamera özellikleri ve detayları belli olmuş değil.

Samsung’un gerçekleştireceği etkinlik ile beraber Galaxy M51 modelinin tüm detaylı teknik ve tasarım özelliklerinin netleşmesi bekleniyor. Şu ana kadar sızdırılan bilgiler doğrulanır ise Galaxy M51 giriş seviyesinden çok orta seviye bir model olacak diyebiliriz.


Samsung Galaxy S serisi için bir sensörden vazgeçtiSamsung Galaxy S serisi için bir sensörden vazgeçti
Galaxy S20 Lite render görüntüleri sızdırıldıGalaxy S20 Lite render görüntüleri sızdırıldı

PAYLAŞ