Samsung 1TB'lık depolama yongası üretmeye başladı - Haberler - indir.com

Samsung 1TB'lık depolama yongası üretmeye başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 17:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarının devleri arasında yerini alan Samsung, bügün telefon üreticileri için dünyanın ilki olan 1 TB eUFS çözümünü sunmaya başlayacağını ve seri üretimin başladığını ifade etti. Akıllı telefon üreticisi Samsung’un yaptığı yenilik ile akıllı telefonlar artık tek bir flash bellek yongası 1 TB depolama alanına sahip olabileceklerini belirtti.

Akıllı telefonunuzda özellikle de depolama problemleri ile başınız devamlı dertte ise ya da “Depolama alanı yetersiz” şeklinde uyarılar alıyorsanız bu depolama yongası tam sizin için oldu diyebilirim. Yonganın klişe bir hafıza kartından 10 kat daha hızlı bir şekilde çalışabileceğini ifade eden Samsung, yeni yonganın saniyede bin MB’a kadar okuma hızına sahip olduğunun altını çizdi. Geleneksel microSD kartlarda hemen hemen 1 dakikaya karşılık gelen bu hız sayesinde yalnızca 5 saniyede 5 GB büyüklüğünde bir Full HD videonun aktarımı sağlanabilecek.

A101, Samsung markatelefon satacakA101, Samsung markatelefon satacak

Samsung’un net bir açıklaması olmadığı için pek çok söylenti gündemde dolaşıyor

2019 yılının ilk yarısında yonga üretimini artırmayı hedefleyen akıllı telefon sektörünün öncüleri arasında olan Samsung, akıllı telefonlar için yonganın ne zaman piyasaya sürüleceği hakkında kesin bir açıklama yapmadı. Konu hakkında yayılan ancak net olmayan söylentilere göre Samsung Galaxy S10 serisinin 12 GB RAM ve aynı zamanda 1 TB’lık depolama alanına sahip üst düzey bir model içereceği öne sürülmekte. Aynı zamanda Samsung Galaxy Note 10’un 1 TB’lık model içerebileceği de söylentiler arasında yerini alıyor. 


Samsung Galaxy S10 ile şarj paylaşımı yapılabilirSamsung Galaxy S10 ile şarj paylaşımı yapılabilir
Samsung, Başarılı Bir Sensör Firmasını Satın Almayı PlanlıyorSamsung, Başarılı Bir Sensör Firmasını Satın Almayı Planlıyor

PAYLAŞ