Samsung, 14 farklı telefon tanıtmaya hazırlanıyor - Haberler - indir.com

Samsung, 14 farklı telefon tanıtmaya hazırlanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-05 10:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsng Çin pazarında daha güçlü bir konuma gelmek için, herkese hitap edebilecek farklı kategorilerde 14 yeni akıllı telefon tanıtmaya hazırlanıyor.

Akıllı telefon sektörünün en başarılı isimlerinden biri olan Samsung, pazar payında yılı genellikle ilk üçün içerisinde kapatıyor. Çıkardığı modelleri ile teknoloji meraklılarına hitap etmeyi başaran teknolojinin dev ismi Samsung, birçok bölgede zirvede yer alıyor. Güney Kore menşeli şirketin akıllı telefon sektöründeki en büyük rakibi bilindiği üzere Apple. Fakat son iki yıldır çıkardığı modelleri ile oldukça konuşulan ve ilgiyi üzerine toplayan Huawei de artık Apple ve Samsung’a rakip konuma gelmiş durumda. Bu nedenle Samsung sektörde bir adım atarken Huawei’yi de göz önünde bulunduruyor.

Samsung, Çin’de daha güçlü bir konuma gelmeyi amaçlıyor

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Huawei, son dönemlerde sektörde geçtiği yükselişle, birçok kullanıcının ilk tercih sırasına yerleşmeyi başardı. Özellikle anavatanı Çin’de yüksek oranda tercih edilen marka haline geldi. Öyle ki dünyanın en büyük teknoloji markalarından Apple’ı gerisinde bırakmayı başardı.  Samsung da diğer bölgelerin aksine Çin’de pek etkili olmadığını söyleyebiliriz. Bu nedenle şirketin şimdiki hedefinde Çin bulunuyor.

Samsung, Çin pazarında Apple ve Huawei’nin gerisinde kalması nedeniyle, yeni bir strateji geliştirmiş görünüyor. Teknoloji devi, şimdi rakiplerinin önüne geçebilmek ve Çin’de de etkili olabilmek adına, 14 yeni akıllı telefon modeli tanıtmaya hazırlanıyor. Sağlam bir kaynak tarafından elde edilen bu bilgiye göre, 14 telefondan bazıları, sadece Çin’e özel olarak üretilecek. Modellerin çoğu, her cebe hitap etmesi açısından orta segmentte kalacak. Amiral gemileri de yine S ve Note serisi olarak çıkacak. Ülkemiz açısından Samsung’un durumuna baktığımızda, Türkiye’de pazarın yüzde 52’sine sahip olması nedeniyle, herhangi bir strateji değişikliğine gitmesi beklenmiyor.

 





PAYLAŞ