Samsung, 10 yılda Galaxy satışlarında 2 milyarı devirdi - Haberler - indir.com

Samsung, 10 yılda Galaxy satışlarında 2 milyarı devirdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-21 15:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Dün Samsung tarafından gerçekleştirilen etkinlikte şirket ile ilgili önemli veriler sunuldu. Galaxy S10 ve Galaxy Fold adı verilen yeni cihazların tanıtımında Galaxy ailesine vurgu yapılırken son 10 yıl içerisinde Galaxy satışlarının 2 milyarı geçtiği belirtildi. 

Galaxy S10 Modellerinin Türkiye Fiyatları ve Çıkış Tarihleri Belli Oldu 

İşte tüm detayları ile Samsung Galaxy Foldİşte tüm detayları ile Samsung Galaxy Fold

Samsung CEO’sundan bir ilk!

Samsung CEO’su DJ Koh etkinlikte söz alarak önemli açıklamalarda bulunurken 2 milyarı aşkın Galaxy telefonun satıldığını söyledi. CEO yapmış olduğu bu açıklama ile birlikte aynı zamanda Samsung tarihi için de bir ilki gerçekleştirdi. Öyle ki satış rakamı konusunda bugüne kadar en sessiz markalardan bir tanesi olan Samsung, tüm Galaxy serisinin satışını duyurarak bu konuda dikkat çekmeyi başardı. Aynı zamanda 2 milyarı aşmış olan istatistikler, markanın Galaxy serisine ne kadar önem verdiğini ve bu serisiyle de kullanıcı nezdinde ne kadar çok güven yarattığını göstermiş oldu.

Geniş Galaxy serisi satışta iddialı

Amiral gemilerinin dışında Galaxy A, Galaxy C, Galaxy J gibi farklı telefon serileri ile piyasada yer alan Samsung, Türkiye'de de bu alt modelleri ile büyük ilgi görüyor ve bu bakımdan tüm bu aileler göz önünde bulundurulduğunda etkileyici bir satış rakamı da ortaya çıkıyor. Samsung’un en büyük rakibi olan Apple ise geçtiğimiz Eylül itibari ile 2 milyarı aşkın iOS satışı yaptığını duyurmuştu. Samsung’un bu yarışta, tek bir serisi ile 2 milyarı yakaladığını söyleyerek gövde gösterisi yapmış olabileceği de konuşulanlar arasında. 

Samsung Galaxy M10 ve Galaxy M20 satışa çıktı 


Samsung Galaxy Watch Active ve Fit Modelleri TanıtıldıSamsung Galaxy Watch Active ve Fit Modelleri Tanıtıldı

PAYLAŞ