Sahibinden.com Android Uygulaması Yenilendi - Haberler - indir.com

Sahibinden.com Android Uygulaması Yenilendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com, mobil platformlarda sağladığı başarısını güncellediği Android uygulamasıyla devam ettiriyor.

Baştan sona yenilenen Sahibinden.com Android uygulaması, daha hızlı ve çok daha kolay bir kullanım imkanı sunuyor. 2.02 sürüm numarasıyla güncellenen uygulamaya gelen yeniliklerin başında tabletler ile uyumlu çalışabilmesi dikkat çekiyor.

Sahibinden.com Android Uygulaması

İlan verme ve düzenleme özelliği, kullanıcı dostu tasarımının yanı sıra kolaylaştırılmış ilan arama, çift yönlü kullanım desteği ve izleme seçeneklerinin de yer aldığı Sahibinden.com Android uygulaması güncellemesi ayrıca çeşitli hata gidermeleri ve performans iyileştirmelerini de içeriyor.

Yeni sahibinden.com Android uygulamasının Google Play Store'da yayınlandığı ilk günden bu yana geçen 24 günlük zaman diliminde 1 milyonun üstünde indirilerek, tüm Android uygulamaları arasında birinci sıraya yerleştiğini de sizlerle buradan paylaşalım.

İlan ve alışverişleriniz için ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Sahibinden.com mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iPhone'unuza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ