Sağlığa Merhaba iOS Uygulamasıyla Sağlığınız Kontrol Altında - Haberler - indir.com

Sağlığa Merhaba iOS Uygulamasıyla Sağlığınız Kontrol Altında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Hayatımızın vazgeçilmezleri arasına giren mobil teknolojiler kapsamında sağlık sektörüne odaklı servis ve uygulamalar da her geçen gün kullanıcılara sunulmaya devam ediyor. Bunlardan birisi de iOS cihazlar için yayınlanmış olan 'Sağlığa Merhaba' uygulaması oldu.

Oldukça basit tasarlanmış arayüzü ile karşımıza çıkan Sağlığa Merhaba sayesinde kullanıcılar içmeleri gereken ilaçları uygulamaya tanımlayarak takip edebilecekleri gibi sağlıklarını iyi bir şekilde sürdürebilmek için çeşitli hedefleri de belirleyebilecekler. Yuvarlak bir menü yapısına sahip olan uygulamada bu menüleri kullanarak acil kan ihtiyacı için yapılan duyurulardan haberdar olabilir, sağlıklı yaşam için gerekli olan ipuçlarını okuyabilir, size en yakın hastane ve eczane ulaşım bilgilerine erişebilir ve ilk yardım konusunda hazırlanmış olan çeşitli dökümanları okuyabilirsiniz.

Ayrıca uygulama içerisinde bulunan çeşitli tıbbi hesaplama araçları sayesinde vücut kitle endeksinizi, ideal kilonuzu ve metabolizma hızınızı hesaplayabilir, yeme-içme alışkanlıklarınızın düzene girmesi için koyduğunuz hedeflere erişebilmeniz için motive olabileceğiniz hedef bölümünü de yine uygulama içerisinde bulabilirsiniz. Henüz giriş seviyesinde olan Sağlığa Merhaba uygulamasında bulunan Facebook ve Twitter entegrasyonu sayesinde de bu ağlarda bulunan arkadaşlarınız ile etkileşime girerek onlarla hedeflerinizi paylaşabilir ya da kendi aranızda fikir alış verişi yaparak birbirinizi motive edebilirsiniz.

Yakın bir zamanda yeni modüller eklenerek güncellenmesi beklenen Sağlığa Merhaba uygulamasının iOS versiyonunu sitemizden ücretsiz olarak cihazınıza indirebilir ve uygulama ile ilgili hazırlanmış olan tanıtım videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ