Safari için iOS ve MacOS’ta gizlilik zamanı - Haberler - indir.com

Safari için iOS ve MacOS’ta gizlilik zamanı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-22 09:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Safari için yapılan yeni güncelleme, iOS ve MacOS’ta bir dizi gizlilik özelliklerini getirdi. İşte detaylar. 

Safari Beta Sürümüne Yeni Bir Güncelleme Geldi 

Safari Beta Sürümüne Yeni Bir Güncelleme GeldiSafari Beta Sürümüne Yeni Bir Güncelleme Geldi

Safari için yeni bir güncelleme sunuldu. Yapılan açıklamalarda mevcut güncellemenin MacOS High Sierra ve Mojave için Safari 12.1 ve iOS 12.2 betasında kullanılabilir durumda olan tarayıcı güncellemesinin gizlilik odaklı olduğu belirtildi.

Güvenli gezinti imkanı sunulacak!

Safari için geliştirilen yeni akıllı takip önleme sistemi, kullanıcıların Safari kullanımını daha güvenli hale getirecek. Üstelik giriş yapılan sitelerin güvenlik seviyelerini ölçecek olan Safari, bu sayede güvensiz sitelerin verilerini 7 gün sonra otomatik bir şekilde silecek ve böylece veriler üzerinden herhangi bir güvenlik zaafı oluşmasını önleyecek. Çoklu çerez gibi durumlara karşı tam güvenlik sağlayan yeni Safari, böylece sitelerden gelebilecek tehlikeleri kullanıcılar adına minimuma indirmeye çalışacak.

Kişisel veriler korunuyor!

Son günlerde sektörde kullanıcı verilerine yönelik ciddi tehditlerin oluşması, kullanıcı verilerinin gizliliğini daha da önemli bir hale getirmişti. Tam bu dönemde Safari için Apple cephesinden gelen bu gelişmeler, kullanıcıların da gönlünü kazanmayı başardı.


İlgili uygulamalar
Safari Artık Güvenlik Konusunda Uyaracak!Safari Artık Güvenlik Konusunda Uyaracak!

PAYLAŞ