Safari Beta Sürümüne Yeni Bir Güncelleme Geldi - Haberler - indir.com

Safari Beta Sürümüne Yeni Bir Güncelleme Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-11 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın işletim sistemi olan Safari için Safari Beta 67 güncellemesi sunuldu. Şirketin getireceği güncelleme ile denemelerini yaptığı Beta sürecine yönelik yeni bir güncelleme sunuldu. Safari’nin deneysel tarayıcısı olarak nitelendirilen Safari Beta sürümü yaklaşık olarak 2 sene önce tanıtılmıştı. Şimdi ise Safari Beta’ya çeşitli yeni özelliklerin yer aldığı ve hata gidermelerinin bulunduğu 67 güncellemesi geldi. Apple, Safari Technology Preiview sürümünü ana Safari tarayıcısına getireceği yeni özellikleri deneyebileceği bir platform olarak pazara sürmüştü. Bu sürümde gerçekleşen testler ve denemeler ile beraber yeni özelliklerin hataları giderilip ve geliştirilip Safari’nin orijinal versiyonuna sunulması sağlanıyordu.

Apple Safari Beta Güncellemesi

Yeni Safari Beta 67 güncellemesi ile beraber medya, Mouse hareketleri, CSS, Javascript, web animasyonları, web API, Shadow DOM, web driver, Apple Pay ve depolama alanlarındaki hata gidermeleri ve yeni özellik geliştirmeleri yer alıyor. Bu yeni Safari Beta güncellemesi macOS High Sierra ve 2018 Eylül ayında tanıtılmış olan macOS’un en güncel sürümü Majove’de kullanılabilir durumda yer alıyor. Apple’ın yeni Safari Beta 67 güncellemesi yazılım merkezi olan Mac AppStore üzeriden indirilebiliyor.

Safari Technology Preview uygulamasının asıl amacı olarak kullanıcılardan gelen geri bildirimler ve hata raporları olduğu ifade ediliyor. Bu gelen geri dönüşler sayesinde Safari internet tarayıcısını en iyi ve stabil hale getirmek için çalışmalar sağlanmış olacak. Safari’nin Beta deneme sürümü orijinal Safari ile aynı anda çalışıyor ve bunun için bir geliştirici hesabına sahip olmanız gerektiğini hatırlatalım. Geliştirici hesabınıza sahip olmanız ile beraber Apple’ın yazılım güncelleme merkezi olan Mac AppStore üzerinden bu güncellemeyi indirmeniz mümkün olacaktır. Sizlerde Safari’ye gelen ilk ve yeni özelliklerden öncelikli olarak faydalanmak için Beta sürecini deneyimleyebilirsiniz.  




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ