Saf Android'li LG Q9 Duyuruldu - Haberler - indir.com

Saf Android'li LG Q9 Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-12 13:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli telefon şirketi LG, eski nesil amiral gemisi özelliklerine sahip yeni bir akıllı telefon modelini duyurdu. Akıllı telefon pazarında işleri bir türlü rayına oturtamayan şirket LG, son olarak yeni Q9 One modelini Güney Kore’de gerçekleşen bir etkinlik ile beraber tanıttı. Bildiğiniz üzere LG’nin Q serisi modelleri piyasada yer alırken bu serinin yeni bir üyesi olan LG Q9 One modeli resmi olarak tanıtılmış oldu. Cihaz sahip olduğu çentikli ekran tasarımı ile yüksek bir ekran gövde oranına sahip olurken ekran çözünürlüğü tarafında QHD+ bir çözünürlük barındırıyor. Şirket sunduğu bu ekran ile hem oyun hem de video içeriklerinde üst düzey bir görüntü kalitesi sunmayı hedefliyor.

LG Q9 One Detayları

LG G8 ThinQ Beklenen Batarya Değeri Ortaya ÇıktıLG G8 ThinQ Beklenen Batarya Değeri Ortaya Çıktı

Modele baktığımız zaman kutu içerisinden Android Pie işletim sistemine sahip olarak çıkıyor. LG Q9 One modeli Android One platformuna sahip bir cihaz olduğu için Android’in en yeni güncellemesine sahip olacak. Arka yüzeyinde tek bir arka kamera barındıran modelin kamera altında ise fiziksel bir parmak izi tarayıcısı bulunuyor. Bu parmak izi tarayıcısı ayrıca Google Asistan için de kullanılabiliyor.

LG G8 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

LG Q9 One

  • Snapdragon 835  işlemci
  • 4GB RAM, 64GB depolama
  • 6,1 inç QHD+ 1440x3120 piksel ekran
  • 16MP, f/1.6 diyaframlı arka kamera
  • 8MP ön kamera
  • 3.000mAh batarya
  • Bluetooth v5.0, NFC, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, FM radio
  • IP68 ve MIL-STD-810G sertifikası

Güney Kore’de tanıtılan bu modelin henüz ne zaman satışa çıkacağı bilinmiyor. Ancak bu yeni LG Q9 modelinin yerel fiyatının 2815 TL olarak açıklandığını belirtelim. Pazarda bir türlü istediği konuma erişemeyen marka bakalım ilerleyen dönemlerde ne gibi modeller sunacak göreceğiz. Ayrıca şirketin 2019 yılına yönelik nasıl bir amiral gemisi cihazı sunacağı ise merak ediliyor.  


LG G8 ThinQ sızdırıldı! İşte ilk görüntüler!LG G8 ThinQ sızdırıldı! İşte ilk görüntüler!
LG G8 için bilgisayar modellemesi ortaya çıktıLG G8 için bilgisayar modellemesi ortaya çıktı
LG 6G araştırmalarına başlıyorLG 6G araştırmalarına başlıyor

PAYLAŞ