Sadece EA Play aboneleri FIFA 21’i çıkmadan önce deneyebilecek - Haberler - indir.com

Sadece EA Play aboneleri FIFA 21’i çıkmadan önce deneyebilecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-23 10:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

Dünyaca ünlü futbol oyun serisi FIFA’nın geliştiricisi, dünyanın en büyük oyun şirketlerinden biri olan Electronic Arts, resmi Twitter hesabı üzerinden oyuncuları üzecek bir açıklama paylaştı. Yapılan açıklamaya göre yakında çıkacak olan FIFA 21 için bir demo sürümü yayınlanmayacak.

EA Play aboneleri FIFA 21’i deneyebilecek

FIFA 21 için demo sürümü yayınlanmayacağını söyleyen EA yönetimi, daha iyi bir tam oyun deneyimi sunmak için böyle bir karar aldığını söyledi. EA, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

Football Manager 2020 bedava olunca rekor sayıda oyuncu oyunu oynamaya başladıFootball Manager 2020 bedava olunca rekor sayıda oyuncu oyunu oynamaya başladı

FIFA 21 için bir demo sürümü yayınlanmayacağız. Bunun yerine geliştirici ekibimizin zamanını, güncel nesil ve yeni nesil konsollarda daha iyi bir tam oyun deneyimi sunmak için kullanacağız.

 Demo sürüm çıkmayacak olsa da EA Play üyeleri, oyunu çıkışından önce deneme imkanına sahip olacak. Eğer aktif bir EA Play üyesiyseniz, 9 Kasım tarihinden itibaren çıkacak olan FIFA 21’e, 1 Ekim’den itibaren 10 saatlik erken erişim şansı sunulacak.

We aren't releasing a demo for FIFA 21.

Instead we've made the decision to focus our development team's time on delivering the best full game experience for current & next-gen consoles.

We look forward to EA PLAY members jumping in 10 days from now and launching the game Oct 9. — EA SPORTS FIFA (@EASPORTSFIFA) September 21, 2020

Bugün itibari ile FIFA 21 oyununun çıkışına 20 günden daha az bir süre kaldı. Oyun, ilk olarak mevcut nesle, PS4, PS4 Pro, Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, PC ve Nintendo Switch, çıkış yapacak. Yeni nesil konsollar için ise konsolların çıkışı ile birlikte çıkması bekleniyor. Fakat EA tarafından bu konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi. Aynı zamanda oyunun mevcut nesil ve PC sürümü ile yeni nesil konsollar için gelecek olan sürümü arasında farklar bulunacağını hatırlatmakta yarar var. Oyunun ön sipariş fiyatları, PC için 419 TL’den, PS4 ve Xbox için 499 TL’den başlıyor.



PAYLAŞ