Saati 35 Dolara özel Fortnite dersi veriliyor - Haberler - indir.com

Saati 35 Dolara özel Fortnite dersi veriliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-06 11:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Wall Street Journal’ın yayınladığı bir habere göre bazı anne ve babalar, çocuklarının daha iyi Fortnite oynayabilmesi için Fortnite konusunda uzmanlardan ders aldırıyor.

Her zaman oyun haberleri ile karşımıza çıkan Fortnite, bu sefer çok daha ilginç bir şekilde gündemimize konuk oluyor. Wall Street Journal’ın yayınladığı bir habere göre bazı anne ve babalar, çocuklarının daha iyi Fortnite oynayabilmesi için Fortnite konusunda uzmanlardan ders aldırıyor. Şu an çok şaşırdığınızın farkındayım. İlk duyduğumda doğrusu bende şaşırmıştım. Ancak Fortnite yeni bir iş imkanı sunuyor. Haberden edindiğimiz bilgilere göre Fortnite antrenörleri, ders başına 35 dolar karşılığında özel ders veriyor.  Ebeveynlerin bu anlamda yaptıkları adıma bakılacak olursa çocuklarının ilerde e-spor oyunculuğuna hazırlıyor. Wall Street Journal’ın yayınladığı bir röportaja göre ise ebeveynler Fortnite’ın 100 milton Dolarlık ödül havuzundan ödül kazanmaları için çocuklarını özellikle yetiştirdiklerini öğrendik.

Ders başına aileler 15 ile 35 Dolar gibi ücret ödüyorlar

İngiltere’de yaşayan bir anne çocuğu için Fortnite antrenörü tutuyor ve yaptığı açıklama çok ilginç. Kadının söylemine göre çocuğunun daha iyi Fortnite oynayabilmesi için okul ortamının çocuğun üzerinde bir baskı oluşturduğunu ifade ediyor. Aileler Fortnite antrenörlerini çocuklarına sosyal medya üzerinden ya da Gamer Sensei tarzı siteler sayesinde bulduklarını ifade ediyorlar. Ayrıca alınan ders saatine göre ders başına 15 ile 35 Dolar kadar fiyat biçiliyor. Şu an baktığımız zaman eminim bu olay hepimize çok ilginç geliyor. Ancak aileler çocuklarını ilerleyen yıllarda yeni meslek olacak olan e-spor mesleğine doğru hazırlıyorlar. Buda demek oluyor ki ilerleyen yıllarda günümüzde alınan müzik veya dans dersleri gibi normal bi duruma dönüşebilir. daha önceden sizin için bir haber paylaşmıştık. İnternet ilerleyen yıllarda hayatımızın neresinde olacak diye? sanırım bu haber ona en güzel örnek

 





PAYLAŞ