Rüya gibi telefon Xiaomi Mi Mix - Haberler - indir.com

Rüya gibi telefon Xiaomi Mi Mix

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-11-08 07:39:42
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Teknoloji

Xiaomi tarafından geçtiğimiz günlerde bir etkinlik gerçekleştirilmişti. Gerçekleştirilen etkinlikte, Xiaomi Mi Note 2 yanında Xiaomi Mi Mix katılımcıların daha çok ilgisini çeken bir model oldu.

Xiaomi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen etkinlikle beraber teknoloji severlere yeni cihazlarının tanıtımını yaptı. Düzenlenen etkinlikte katılımcıların en çok merak ettiği cihazlardan birisi Xiaomi Mi Note 2'yken, tanıtımın ardından durum değişti. Yine etkinlikte tanıtılan Xiaomi Mi Mix, özellikleriyel tüm dikkatleri üzerine toplayan model oldu. Yeni telefon, özelliklerinin yanı sıra tasarımıyla da katılımcıları kendisine hayran bıraktı.

Xiaomi'nin etkinliğinde tanıttığı modeli Xiaomi Mi Mix özellikleri ve tasarımıyla etkinliğin yıldızı oldu. Herkesin ilgisini üzerine toplayan Xiaomi Mi Mix'in özellikleri şu şekilde;

Donanım konusunda oldukça iyi özelliklere sahip olan Xiaomi Mi Mix, işlemcisi Snapdragon 821. İşlemcisinin yanı sıra, 4 GB veya 6 GB RAM, 128 GB veya 256 GB depolama alanı seçenekleri kullanıcılara sunuluyor. 4400 mAh batarya gücüne sahip Mi Mix'in fiyatlarına bakacak olursak 4 GB RAM'li model için 510 dolar, 6 GB RAM'li model için 590 dolar fiyat belirlendi. Özelliklerinin yanı sıra cihaz tasarımıyla da beğenilen bir model oldu.

Teknik özellikler:

Ekran: 6.4 inç çerçevesiz ekran, %91 ekran kasa oranı

İşlemci: Snapdragon 821

RAM: 4 GB veya 6 GB

GPU: Adreno 530

Depolama:  128 GB veya 256 GB

Kamera: 16 MP PDAF arka kamera,

Batarya: 4400 mAh, Quick Charge 3.0

Mi Mix'in tanıtımı  için yayınlanan videoya göz atmak isteyenler, linkten videoya ulaşabilirler.

https://youtu.be/6MaZ6f4Ofz4

 





PAYLAŞ