Rus Devi Mail.Ru' dan myMail Uygulaması - Haberler - indir.com

Rus Devi Mail.Ru' dan myMail Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Mountain View, California' da açtıkları ofiste çalışmaya başlayan firma gelişmiş arayüzü ve farklı kullanıcı deneyimi ile ön plana çıkan myMail, farklı servislerdeki e-posta adreslerine sahip kullanıcılara uygulama üzerinden e-posta hesaplarını bağlayarak bir araya getirebilmelerini sağlamaktadır.

Uygulama sayesinde Gmail, Yahoo, AOL, Outlook ve Homatil gibi e-posta servislerinde bulunan hesaplarınızı uygulama üzerinden bağlayarak gelen iletilere hızlı bir şekilde tek bir yerden ulaşabilirsiniz. En dikkat çeken özelliği arayüzünün çok iyi bir şekilde kullanılması olan myMail aynı zamanda yüksek hızlı ve düşük trafik ile optimize edilmiş yüksek performanslı bir kullanım imkanını da kullanıcılarına sunarak bu pazarda ciddi bir pay almayı da hedeflemiş durumdadır.

myMail uygulamasında popüler online servislere ait ikonlar bulunmakla beraber kişilerden aldığınız e-postalarda görsellik ön planda tutularak gelen kutusunun çok daha iyi ayırt edilmesi sağlanmış. Bununla birlikte özelleştirilebilir bildirim olanağı da bulunan uygulama üzerinden e-postalarınız için alacağınız bildirimleri de istediğiniz herhangi bir saate ayarlayabilirsiniz. Bu sayede de eğer e-posta adreslerinizi işiniz için kullanıyorsanız, gelen e-postalardan anında haberdar olmak için bildirimleri sadece mesai saatleri içerisinde alacağınız bir şekilde ayarlayabiliyorsunuz.

Android sistemine sahip telefonlar ile tabletlerinizin yanı sıra iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınızda da kullanabileceğiniz myMail uygulamasını aşağıdaki linklerden size uygun olanını seçerek ücretsiz indirebilirsiniz.

Android için myMail Uygulaması

iOS için myMail Uygulaması




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ