RPG Kule Savunma Oyunu: Toy Defense 3 Fantasy (Video) - Haberler - indir.com

RPG Kule Savunma Oyunu: Toy Defense 3 Fantasy (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Masalları andıran bir dünyada fantastik kahramanlarla beraber uzun süreli bir RPG oyunu deneyimi yaşayabileceğiniz Toy Defense 3: Fantasy'de iblislere ve şeytanlara karşı kulenizi savunmanız gerekiyor.

Oyun içerisinde oluşturacağınız fantastik karakterler ile 9 farklı şekilde tasarlanmış olan iblisler, ejderhalar ve zebanilere karşı size verilecek olan görevleri başarıyla yerine getirmeniz gerekiyor.

Toy Defense 3: Fantasy

Kendi başınıza oynayabileceğiniz tek kişilik oyuncu modunun yanı sıra Facebook arkadaşlarınızı da davet ederek onlara karşı da savaşabileceğiniz çoklu oyuncu modunun yer aldığı yapımda ayrıca arkadaşlarınızın oyun içi gelişimlerini de canlı olarak takip edebilirsiniz.

Bunun yanında haftalık turnuvalara da katılabileceğiniz oyunda başarılı olmanız durumunda birbirinden değerli ödüllerle, karakter geliştirmesinde kullanabileceğiniz paralar kazanabilirsiniz.

Oldukça sürükleyici RPG türünde bir kule savunma oyunu olan Toy Defense 3: Fantasy'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ve iOS cihazlarınıza indirebileceğiniz gibi oyun için yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




Toy Defense 3 Fantasy Oynanış Videosu


PAYLAŞ