Rovio'dan Yeni Kelime Oyunu: Word Monsters (Video) - Haberler - indir.com

Rovio'dan Yeni Kelime Oyunu: Word Monsters (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Angry Birds'ün yapımcısı Rovio, geçen hafta yaptığımız haberle duyurduğumuz RETRY adındaki aksiyon oyununu mobil platformlarda yayınlamıştı. Şirket bu defa kelime bulmaca türündeki Word Monsters oyununu indirmeye sundu.

Tek başınıza ya da arkadaşlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz oyundaki amacınız; yatay, dikey ve çapraz şekilde yerleştirilmiş olan kelimeler arasından sizden istenen kelimeleri bularak en yüksek puanı elde etmek olacak.

Word Monsters

Meyveler, hayvanlar gibi farklı kategoriler altında yer alan kelimeleri bulmaya çalışacağınız oyunda başarılı olabilmeniz için oldukça dikkatli olmanız ve hızlı hareket etmeniz gerekiyor.

Özelleştirilebilir 25 farklı tema ile birlikte gelen yapımda ayrıca bu temalar dışında oynadıkça kilidi açılan farklı temaları da bulabilirsiniz. İngilizce'sini geliştirmek isteyen kullanıcılar için tavsiye edebileceğiniz oyun ayrıca Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Rusça ve Portekizce dillerinde de oynanabildiği gibi günlük olarak yapılacak olan girişlerde ise özel hediyelere sahip olabiliyorsunuz.

Android, iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyunu aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Word Monsters Tanıtım Videosu'nu izleyebilirsiniz.




Word Monsters Tanıtım Videosu


PAYLAŞ