Rormix ile Amatör Müzik Videolarını Keşfedebilirsiniz - Haberler - indir.com

Rormix ile Amatör Müzik Videolarını Keşfedebilirsiniz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Herhangi bir plak şirketinin imzasını taşımayan ya da bağımsız müzisyenlerin müzik videolarını keşfetmek için geliştirilmiş olan Rormix uygulaması, Android ve iOS platformlarında müzik severlerin indirmesine sunuldu.

Amatör sanatçıların müzik ve videolarını kolay bir şekilde bularak kendi müzik zevkinize yakın olan benzer müzik videolarını önerebilmesinin yanı sıra bu videoları cihazınız üzerinden izleyebilmenize de olanak tanıyan uygulamada ayrıca arama özelliğini kullanarak profesyonel sanatçıların isimlerini girerek yaptığınız aramalarda o sanatçıya yakın türdeki amatör müzikleri de bulabiliyorsunuz.

Rormix indir

Eylül 2013'te yayınlandığı günden bu yana 15 bin kişi tarafından indirilen ve aylık 2 bin kişi tarafından aktif olarak kullanılan İngiltere Manchester'da özel bir yere sahip olan uygulama sekiz kişilik bir ekip tarafından geliştirilmekle beraber bugün itibari ile binin üzerinde video listelenmekte.

Oldukça sade bir kullanıcı arayüzüne sahip olan Rormix ile kişisel listenizi oluşturabileceğiniz gibi yeni yüklenen ya da trend olan videoları da görebiliyorsunuz. İnter aktif kullanım imkanını da kullanıcılara sunan uygulamaya Facebook hesabınız ile giriş yaparak izlenen videoları beğenebilir ya da kişisel listenize ekleyebilirsiniz.

Eğer sadece indie (bağımsız sanatçılara ait müzik) müzikleri keşfetmek istiyorsanız bu alanda oldukça başarılı olan Rormix'in hem Android hem de iOS versiyonlarını sitemizden indirebilir ve aşağıda bulunan Rormix tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Rormix Tanıtım Videosu


PAYLAŞ