RollerCoaster Tycoon 4 Oyunu Mobil Platformlara Geliyor - Haberler - indir.com

RollerCoaster Tycoon 4 Oyunu Mobil Platformlara Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Oyuncuların hayal ettikleri bir dünyayı kurmak ve yönetmek için oynadıkları popüler masaüstü oyunlarından birisi olan RollerCoaster Tycoon'un dördüncüsü, geliştiricinin açıklamasına göre bahar aylarında mobil platformlarda yayınlanacak.

SimCity oyununun benzeri olarak karşımıza çıkan RollerCoaster Tycoon'da oyuncular bilindiği üzere kendilerine ait bir şehir ve oyun parkı inşaa ederek, yemek alanları kuruyor ve para kazanarak kilitli özellikleri parklarına ekleyip daha fazla kazanç elde etmek çaba gösteriyorlar. Oldukça eğlenceli bir oynanışa sahip olan RollerCoaster Tycoon serisi özellikle masaüstü bilgisayar sahipleri arasında popülerliğini hala koruyor.

RollerCoaster Tycoon 4 Mobile

Oyunun geliştiricisi Atari tarafından yapılan açıklamaya göre RollerCoaster Tycoon 4 Mobile oyunu bahar ayları içerisinde iOS platformunda yayınlanacak. Serinin tüm dinamiklerinin aynen korunduğu belirtilen oyunda oyuncular yine kendi lunaparklarını geliştirecek ve para kazanmak için yemek mekanları, rollercoaster sistemleri ile gondollar gibi daha pek çok öğeyi kurmaya çalışacaklar.

Ücretsiz olarak yayınlanacağını tahmin ettiğimiz RollerCoaster Tycoon 4 Mobile, oyun içi satın alma sistemini kullanıcılarına sunacağı gibi Android platformunda ne zaman yayınlanacağı ile ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor. Oyun için yayınlanmış olan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




RollerCoaster Tycoon 4 Mobil Tanıtım Videosu


PAYLAŞ