RollerCoaster Tycoon 4 iOS için Yayınlandı (Video) - Haberler - indir.com

RollerCoaster Tycoon 4 iOS için Yayınlandı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Popüler masaüstü oyunları arasında yer alan ve geçtiğimiz haftalarda mobil platformlar için çıkış yapacağını duyurduğumuz Atari'nin lunapark simülasyon oyunu RollerCoaster Tycoon 4, iOS kullanıcıları için bugün indirmeye sunuldu.

Eğlenceli bir lunapark simülasyon oyunu olan RollerCoaster Tycoon 4 Mobile'de kendi RollerCoaster'larınızı tasarlayarak lunaparkınızı kuracak ve bu parkı işleterek para kazanmaya çalışacaksınız.

Roller Coaster Tycoon 4 Mobile

Oyun içerisinde hazır olarak bulunan 20 adet coaster tasarımından dilediğinizi seçerek kendi lunaparkınızı oluşturmaya başlayabileceğiniz gibi 50'den fazla restaurant, hotel ve benzeri çevre değişkenlerini kullanarak da lunaparkınızı genişletebilirsiniz.

Ayrıca oyunda bulunan Facebook ve Game Center bağlantıları sayesinde de arkadaşlarınızdan RollerCoaster tasarımları için yardım alabilir ya da tasarladıklarınızı onlarla paylaşabilirsiniz.

Pc sürümünün önümüzdeki Sonbahar yayınlanacağı bilgisini de aldığımız RollerCoaster Tycoon 4 Mobile'i iPhone ve iPad cihazlarınıza aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir ve oyun için yayınlanan yaklaşık 30 dakikalık oynanış videosunu izleyebilirsiniz.




RollerCoaster Tycoon 4 Mobil Oynanış Videosu


PAYLAŞ