Rol Yapma Oyunu EZ PZ RPG, 7 Farklı Dilde Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Rol Yapma Oyunu EZ PZ RPG, 7 Farklı Dilde Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-14 10:07:54
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Mikroödeme tabanlı, ücretsiz tarayıcı ve mobil oyunlarda uzmanlaşmış uluslararası çevrimiçi oyun yayımcısı R2Games tarafından mobil oyunculara sunulan rol yapma oyunu EZ PZ'nin 7 farklı dile uyarlandığı ve tüm dillerde yayınlandığı duyuruldu.

'Idle RPG' tarzındaki yeni oyunu bugünden itibaren dünya çapında birden fazla dilde oynamak mümkün hale geldi. Android ve iOS tabanlı bu eşsiz oyun İngilizce versiyonun yanı sıra İspanyolca, Portekizce, Almanca, Rusça, Fransızca ve Türkçe dillerinde oynanabilecek. Ayrıca oyuncular diledikleri takdirde oyunu kendi ana dilinde oynarken, dünyanın dört bir yanındaki diğer oyuncularla da yarışma ve işbirliği kurma imkanına sahip olacaklar.

Pasif ilerleyişe ve kolay oynanabilirliğe odaklanan EZ PZ oyununda oyuncular, klasik RPG'den farklı olarak derin bir oyun sistemini deneyimleme imkanı bulacaklar. Oyunda sürekli karakter geliştirme, PvP modlarının çeşitliliği, görevler, Boss'lar, düşen ganimetler, müttefikler gibi daha pek çok unsuz yer alıyor.

Karışık özelliklerden arındırılmış son derece kolay bir oynanışa sahip olan oyunda erişilebilir mekanikler, kendi kahramanınızı yaratma, sonsuz savaşlar, PvP Arena'da diğer oyuncularla mücadele ve kendi locanızı kurarak diğer oyuncularla güçlerinizi birleştirme gibi özellikler de bulunuyor.

Tamamen ücretsiz olarak Android ve iOS cihazınızda oynayabileceğiniz EZ PZ'yi aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ