Rockstar Games’in az bilinen nefes kesici oyunları - Haberler - indir.com

Rockstar Games’in az bilinen nefes kesici oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-13 08:00:08
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Rockstar Games, daha çok GTA 5 ve Red Dead Redemption oyunları ile biliniyor olsa da geçmişte pek çok, az bilinen kaliteli oyuna sahiptir. 

Rockstar Games bugüne kadar oldukça iddialı oyunların geliştiriciliğini yaptı. GTA 5'ten Red Dead Redemption'a kadar oldukça kaliteli yapımları oyuncuların beğenisine sundular. Oyun stüdyosu en çok bu oyunlar ile biliniyor olsa da sadece bunlardan ibaret değildir. Rockstar Games'in az bilinen oyunları hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Rockstar Steam'den kaldırılan GTA4 hakkında açıklama yaptıRockstar Steam'den kaldırılan GTA4 hakkında açıklama yaptı

Rockstar Games'in bilinmeyen oyunları

Manhunt

Manhunt, Rockstar Games'in ilk olarak 18 Kasım 2003 tarihinde oyuncuların beğenisine sunduğu korku ve gizem dolu bir oyundur. Şirket genellikle açık dünya oyunları ile adından söz ettiriyor olsa da o yıllar içerisinde bir korku oyunu projesine de imza atmıştır. Oyun içerisinde zorluk derecesini kendinize göre ayarlayarak bir hapishaneden kaçmaya yönelik hareket edeceksiniz. Ancak hiç bir şey kolay olmayacaktır. Çünkü kaçma planları sırasında aynı zamanda gizlilik unsurunu da göz önünde bulundurmak gerekir. Eğer düşmanlarınız sizi görürse çeşitli yöntemlerle kurtulmanız da oyunu zorlaştıran detaylar arasında yer alır. 

The Warriors

Rockstar Games tarafından çıkarılan The Warriors oyunu da farklı türden bir macera sunuyor. The Warriors'da az bilinen oyunlar arasında yer alıyor. İlk olarak 17 Ekim 2005 tarihinde PlayStation 4, PlayStation Portable, PlayStation 2 ve Xbox platformlarına çıkan yapım, aksiyon ve macera türünde sokak dövüşü yapmanız gerekiyor. Yapımın tek oyunculu özelliğinin yanı sıra bir de çok oyunculu modu vardır. The Warriors'un özelliklerine bakıldığında geliştirildiği döneme göre oldukça kaliteli demek mümkündür. 

Midnight Club 2

Çocukluk döneminde sık sık internet kafelere giden kişiler bu oyunu en az bir kere mutlaka oynamıştır. Fakat şu an için pek çok oyuncu tarafından bu yapım pek de bilinmiyor. Midnight Club 2, Rockstar Games, tarafından geliştirilen bir araba yarışıdır. Oyun içerisinde toplamda 7 farklı araç vardır. Rockstar Games yapımı ilk olarak 9 Nisan 2003 tarihinde PC, PlayStation 2, Xbox ve PlayStation 3 platformları için kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Red Dead Revolver

İlk olarak 4 Mayıs 2004'te kullanıcıların beğenisine sunulan Red Dead Revolver; PlayStation 2 ve Xbox platformları için sunulurken sonradan ise PlayStation 3 ve PlayStation 4'te de kullanılıyor. Red Dead Redemption'un atası olarak değerlendirilen bu oyun vahşi batı temasına sahiptir. Söz konusu bu oyun üçüncü şahıs kamera açısı ile oynanırken aksiyon ve macera türünde bir deneyim sunuyor. 

Smuggler’s Run

Rockstar Games'in geliştirdiği bir diğer yarış oyunu da Smuggler’s Run'dır. Bu yapım Angel Studios tarafından tasarlanıp Rockstar Games tarafından 26 Ekim 2000 tarihinde sunuldu. PlayStation 2, Game Boy Advance ve GameCube gibi az miktarda platformlar için sunulan Smuggler’s Run serisinin ilk yapımıydı. Smuggler’s Run oyununda tek oyunculu mod bulunmuyor, sadece çok oyunculu olarak arkadaşlarınızla ya da diğer oyuncularla oynayabilirsiniz. 

Grand Theft Auto: London 1961

Orijinal GTA oyununa çıkan ikinci genişleme paketi olarak sunulan London 1961, adından da anlaşılacağı üzere Londra'da geçiyor. Rockstar Games, 1999 yılında kullanıcıların beğenisine sunulan bu paketi PC ve DOS platformlarında oyuncuların karşısına çıktı. Bir DLC niteliğinde olduğu için serinin takipçileri tarafından pek bilinen bir oyun değildir. 


GTA ile tanınan Rockstar Games yeni nesil oyun açıklaması yaptıGTA ile tanınan Rockstar Games yeni nesil oyun açıklaması yaptı
Rockstar Games yeni oyunlar üzerinde çalışıyorRockstar Games yeni oyunlar üzerinde çalışıyor
Rockstar Games, GTA 6 için ekibini genişletiyorRockstar Games, GTA 6 için ekibini genişletiyor

PAYLAŞ