Rockstar Games, GTA V: Premium Online Edition'ı yayınladı - Haberler - indir.com

Rockstar Games, GTA V: Premium Online Edition'ı yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-24 16:35:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

2013 yılında çıkış yapan ve günümüzde hala büyük bir ilgi ile oynanmaya devam eden Grand Theft Auto V, satış listelerinde de kendisine yer bulmaya devam ediyor. Öyle ki Rockstar Games, bu süreçte seri için yeni bir oyun çıkarma gereği duymadı. Satış listelerinin ilk 10 oyunu arasında yer alan Grand Theft Auto V için, zaman zaman Rockstar Games yeni sürümler yayınlayarak, oyunu taze tutmaya da devam ediyor. Kısa bir süre önce gelen habere göre, Rockstar Games Grand Theft Auto V için Premium Online Edition duyuruldu.

Grand Theft Auto V için Premium Online Edition yayınlandı

Oyun tutkunlarının büyük bir ilgi oynadığı Grand Theft Auuto V için, Premium Online Edition paketi yayınlandı. Rockstar Games tarafından duyurulan yeni Premium Online Edition sürümü, GTA V ana oyun, GTA Online son güncellemelerinin yanı sıra, The Doomsday Heist, Gunrunning, Smuggler's ve Bikers içeriğini de kapsıyor.  Sürüm içerisinde, oyun tutkunlarına Criminal Enterprise Starter Pack de sunuluyor. Son olarak sürümle birlikte sunulan bir diğer şey de 10 milyon oyun içi doları ederinde içerik ve oyuncuların Online olarak da kullanabileceği 1 milyon dolar yer alıyor. Steam üzerinde Premium Online Edition sürümünün fiyatı, 266.04 TL.

Oyun tutkunları ne kadar Grand Theft Auto V'i hala ilgiyle oynuyor olsa da, oyunun çıkışının üzerinden 5 yıl geçmiş olması nedeniyle, yeni oyun haberini de bekliyorlar.





PAYLAŞ