Rockstar Games, GTA 6 için ekibini genişletiyor - Haberler - indir.com

Rockstar Games, GTA 6 için ekibini genişletiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-26 09:31:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Rockstar Games’in uzun bir süredir merakla beklenen ve henüz oyuncuların karşısına ne zaman çıkacağı belli olmayan GTA 6 için yeni çalışanlar işe almaya başladığı öğrenildi.

GTA 5 ile büyük bir başarı elde eden Rockstar Games geçtiğimiz sene serinin yeni oyunu için hazırlıklara başlamıştı. Bir süredir GTA 6 üzerinde çalışan şirketin oyunu piyasaya ne zaman süreceği henüz belli olmasa da şirket oyun üzerindeki çalışmalarını hızlandırmış gibi görünüyor. Çünkü Rockstar Games, yeni çalışanların işe alınacağını açıkladı. Dünyanın en büyük oyun stüdyolarından biri olan şirket resmi web sayfasında, şirketteki hemen hemen tüm bölümler için pek çok boş pozisyonun açıldığını gösteren bir iş ilanı yayımladı.

GTA 5'in PS5 ve Xbox Series X versiyonu bu yıl yayınlanacakGTA 5'in PS5 ve Xbox Series X versiyonu bu yıl yayınlanacak

GTA 5 yenilenmiş versiyonuyla 2021'de PlayStation 5'e geliyor

Rockstar Games'in bu hamlesinin altındaki nedenin şirketin büyük ölçekli bir proje üzerinde çalışmak için yeni bir ekip toplamasından kaynaklandığı ve bu projenin de büyük bir olasılıkla GTA 6 olacağı düşünülüyor. Oyunun ne zaman çıkacağına dair herhangi bir bilgi ise hala gelmedi. Ancak şirket GTA Online'daki oyun içi satın alımlardan son derece iyi para kazanmaya devam ediyor.

Ek olarak Rockstar Games bu sene PlayStation 5 ve Xbox Series X için GTA 5’in yenilenmiş bir versiyonunu da piyasaya sürecek. Bu sayede GTA 5 serinin bir sonraki oyunu yayımlanana kadar projenin uzun süre geçerli kalmasına yardımcı olacak. Önemli teknik ve grafiksel iyileştirmelerle birlikte yayımlanacak olan yeni bölümün bu sene içinde oyuncularla buluşacağı söyleniyor.


GTA 5'in PlayStation 5'e geleceği tarih açıklandıGTA 5'in PlayStation 5'e geleceği tarih açıklandı
GTA'nın online yükleme süresi kısaltıldıGTA'nın online yükleme süresi kısaltıldı

PAYLAŞ