Rockstar Games GTA 5 indirimi ile tekrar fırsat sunuyor - Haberler - indir.com

Rockstar Games GTA 5 indirimi ile tekrar fırsat sunuyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-04 17:34:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Bu yıl tanıtılması beklenen Grand Theft Auto 6 oyununun 2015 yılında çıkarılan ser,s, Grand Theft Auto 5, cadılar bayramına özel kısa süreliğine büyük indirime girdi. Daha önce oyunu deneyemeyen oyuncular için büyük indirim fırsatı başladı!

Bilgisayar platformunda ilk yayına girdiğinde kronik hatalar ile oyunculara sorunlar yaşatan yapım, toplamda beş yüz elli bin adet kopya satışını geçti. Her GTA oyununda olduğu gibi bu oyunun da internette indirme linkleriyle çokça karşılaşıyoruz, aksiyon ve macera ile ön plana çıkan açık dünya oyunu GTA 5, oyuncuların kalbine taht kuran oyun oldu.

GTA 5 İçin Son Satış Rakamları Ne DurumdaGTA 5 İçin Son Satış Rakamları Ne Durumda

GTA 5 Cadılar Bayramı İndirimini Tekrarladı!

Cadılar Bayramı sebebiyle GTA 5 oyunu sınırlı bir süre için indirime girçişti. 1 Kasım akşamında sona eren GTA 5 oyununun yapımcısı Rockstar Games, indirimi kaçıran oyuncular için yeni bir fırsat yarattı. Oyuncuların online bir şekilde oynayabildiği açık dünyada arkadaşlarınızla buluşup eğlenebilirsiniz.

Oyun içerisinde sınırlandırma bulunmuyor, istediğiniz gibi Los Santos sahillerinde gezebilir, şehir içinde kargaşalar çıkarabilirsiniz. Online dünyasıyla da tabiri caizse arkadaşlarınızla birlikte terör estirebilir, Los Santos'un yeni patronları olabilirsiniz.

Oyunu satın almadan en büyük dikkat edeceğiniz nokta sistem gereksinimleri ve depolama olacak. Steam üzerinden satın aldığınız GTA 5 oyunu 83.50 GB indirme boyutuna sahipken Rockstar Game Launcher üzerinden satın alıp indirdiğinizde 85.97 GB boyuta sahip oluyor, bu boyut farkı ise Rockstar Game Launcher'in oyuna eklediği gizli eklentiler olabilir.

GTA 5 İndirimleri ne zaman bitecek?

Büyük indirimi bir hafta uzatarak 13 kasım tarihinde son bulacak GTA 5 indirimi, aşağıdaki belirtilen fiyatlar doğrultusunda satılıyor.

GTA 5 indirimi daha fazla kullanıcıya erişmesi için Rockstar Games tarafından iki hafta daha uzatılarak kullanıcılara sunuldu. Bir önceki indirimle aynı fiyat üzerinden satışa çıkan GTA 5 oyunu, üç farklı paketle satın alınabiliyor. Standart Sürümleri 84.50 TL Fiyat etiketiyle satılırken Premium Online Edition sürümü 99.59 TL fiyatıyla satışta. Bu paketle oyuna başladığınızda GTA 5 Online'da bir milyon GTA doları ve çoğu ekstraya ücretsiz ulaşılabiliyor.

Bu paketlerle bitmiyor, GTA 5 Premium Online Edition + Great White Shark Card Bundle 111.66 TL olarak satışta. Bu pakette ise Premium Online Edition paketinde sunulan on milyon GTA doları değerindeki ekstralar, bir milyon iki yüz elli bin GTA doları ekstra ekstrasıyla geliyor. Son bir paket ile kullanıcılara hızlı bir giriş sunan Grand Theft Auto 5 Premium Online Edition + Megalodon Shark Card Bundle paketi 183.09 TL. Bu pakette ise Premium Online Edition içeriğine ek sekiz milyon GTA doları hesabınızda oluyor ve dokuz milyon GTA doları değerindeki ekstralarla oyuna başlıyorsunuz. 

Kullanıcılar bu paketlere ve oyuna erişmek için Steam Online veya Steam Programını indirerek erişebilir, ya da direk buradan oyun sayfasına gidebilirsiniz.


Red Dead Redemption 2'de GTA 5 Gibi Online Mod Yer AlacakRed Dead Redemption 2'de GTA 5 Gibi Online Mod Yer Alacak
Bu Teknoloji ile Mobilden GTA 5 OynayabileceksinizBu Teknoloji ile Mobilden GTA 5 Oynayabileceksiniz

PAYLAŞ