Rockstar Games beklenen üç oyunu yenileyecek - Haberler - indir.com

Rockstar Games beklenen üç oyunu yenileyecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-09 17:30:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Rockstar Games gibi pek çok dev oyun stüdyolarını çatısı altında barındıran Take-Two, üç eski oyunu için heyecanlandıran açıklamada bulundu.

Rockstar Games’in bağlı bulunduğu dev oyun stüdyosu Take-Two, bir süredir yeni bir oyun bekleyen oyuncuların yüzünü güldürecek bir açıklama yaptı. Bildiğiniz gibi bazen oyun stüdyoları sevilen oyunlarını yeniden harmanlayarak yayımlanacak olan oyunun türüne göre “remastered” ya da “remake” gibi etiketlerle yeni oyunlar çıkartıyor. Şirketin geçtiğimiz gün yaptığı resmi açıklamaya göre Take-Two da bu yoldan gidecek şirketler arasına katıldı. Şirket ilerleyen zamanlarda karşımıza üç yeni remastered ya da remake yeni oyunla çıkacak. Bunlardan iki tanesi bir süre önce belli olsa olmuştu ancak üçüncü oyununda olacağı ilk kez öğrenildi. Şirket yeni oyunun hangisi olacağı konusunda ise hiçbir açıklama yapmadı.

GTA ile tanınan Rockstar Games yeni nesil oyun açıklaması yaptıGTA ile tanınan Rockstar Games yeni nesil oyun açıklaması yaptı

Take-Two'nun CEO'suna göre oyuncular zamlı oyun fiyatlarına hazır

Ancak üçüncü remake oyunu için birkaç iddia gündemde. Bunlardan en çok heyecanlandıran ise Red Dead Redemption serisinin ilk oyununun remake olarak yeniden çıkarılması. Hatırlarsanız serinin ikinci oyunu satış rekorları kırmış ve oyuncuların aşırı ilgisini kazanmışken birinci oyundaki maceranın yeniden harmanlanması oyuncuların istediği bir hareket olur. 

Bunun yanı sıra GTA 3 veya GTA: San Andreas oyunlarından birinin remake olarak yayımlanacağı da bir süredir gündeme geliyordu. Geçtiğimiz sene Mafia: Definitive Edition’ın çıkmasıyla Take-Two, çok büyük bir etki yaratmıştı. Büyük ihtimalle GTA veya RDR serilerinden bir oyunun yeniden piyasaya sürülmesi de benzer bir etki yaratacaktır. Take-Two hakkındaki gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

 


Rockstar Games yeni oyunlar üzerinde çalışıyorRockstar Games yeni oyunlar üzerinde çalışıyor
Rockstar Games, GTA 6 için ekibini genişletiyorRockstar Games, GTA 6 için ekibini genişletiyor

PAYLAŞ