Rocket League telefonlara geliyor - Haberler - indir.com

Rocket League telefonlara geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-25 09:31:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Rocket League hayranlarında büyük bir mutluluk yaşatan yeni gelişme resmen duyuruldu. Rocket League için yeni bir mobil sürüm geliyor.

Yayınlandığı ilk günden itibaren dünyanın en popüler oyunlarından birisi olan Rocket League için yeni bir resmi açıklama geldi. Yapımcı şirket tarafından yapılan resmi açıklamada, oyunun Sideswipe adıyla mobil cihazlara geleceği belirtildi. Mobil için bir dizi yenilik içerecek oyun, benzer bir heyecanın mobil telefonlarda yaşanmasını sağlayacak.

Rocket League, PlayStation 4 Cross-Play Beta programındaRocket League, PlayStation 4 Cross-Play Beta programında

Rocket League mobil versiyonu nasıl olacak?

Rocket League için geliştirilecek mobil versiyon, tam olarak konsol ya da bilgisayarlarda olduğu gibi gelişmiş bir özellik ve deneyim sunamayacak. Mobil kullanımlar için özel olarak optimize edilecek oyun, iOS ve Android marketlerde yayınlanacak. Grafikleriyle ön plana çıkan oyunda maçlar 2 oyuncu ile yapılacak ve 2 dakika sürecek. Oyun için en çok merak edilen fiyatlandırma olsa da şirket tarafından yapılan açıklamada, bu soru işareti de giderilmiş durumda. Ücretsiz olarak piyasaya sunulacak oyun, mobilde de benzer bir başarı elde edebilir.

Rocket League Hakkında

2015’in Temmuz ayı itibariyle ilk olarak PlayStation 4 için geliştirilen Rocket League, kısa süre içerisinde tüm platformlarda desteklenmeye başlandı. Psyonix tarafından geliştirilen popüler oyun, özel araçlarla oynanan bir futbol oyunu türünde. Şu anda PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, MacOS, Klasik Mac OS, Microsoft Windows ve Linux işletim sistemlerinde desteklenen oyun, üstelik geçtiğimiz dönemlerde Epic Games üzerinden ücretsiz bir şekilde sunulmaya başlanmış ve böylece yüksek bir oyuncu kitlesine ulaşmıştı.


Ücretsiz olan Rocket League indirene 60 TL Epic kuponuÜcretsiz olan Rocket League indirene 60 TL Epic kuponu

PAYLAŞ