Rocket League, PlayStation 4 Cross-Play Beta programında - Haberler - indir.com

Rocket League, PlayStation 4 Cross-Play Beta programında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-15 20:05:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Şayet PlayStation 4 sahibi olan bir okurumuz iseniz diğer platformlarda yer alan Rocket League oyun severleri ile beraber oyun oynamayı istiyorsanız, size çok sevineceğiniz bir haberi vereceğim. US PlayStation Blog tarafından edindiğimiz bilgiye göre PlayStation 4 Cross-Play Beta programının ikinci konuğunun kim olduğunu öğrenmiş olduk. Bundan böyle diğer oyun platformlarındaki Rocket League oyuncularına dilediğiniz gibi meydan okuyabileceksiniz.

Oyun severlerin çok hoşuna giden bir sistem olan Cross-Play, geliştirilen bu sistem sayesinde yalnızca aynı platformun oyuncuları ile değil, çapraz platformu destekleyen Rocket League ve Fortnite tarzı oyunlarda, diğer platformlardaki oyuncular ile de rekabet içerisine girme fırsatınız doğuyor. Örneğin, Rocket League oyununda, PlayStation 4 ve PC platformunda, Xbox One ve PC platformunda, Xbox One ve Switch platformunda mevcut olan oyuncuları bir arada oynayabilme imkanı sunuyor. Fakat geçtiğimiz Eylül ayına kadar Sony, hep katı ve içine kapanık bir yol izledi. PlayStation 4 oyuncularının Xbox One ve Switch oyun severleri ile beraber oyun oynamasına izin vermemişti.

Rocket League, Çin'de ücretsiz olarak oynanacakRocket League, Çin'de ücretsiz olarak oynanacak

Sony Interactive Entertainment Başkanı olan John Kodera açıklama yaptı

Gel görelim ki en nihayetinde Japon menşei olan teknoloji devi şirket, bir şekilde Cross-Play konusunda geri adım atma kararı aldı. US PlayStation Blog üzerinden açıklama yapan Sony Interactive Entertainment Başkanı olan John Kodera konuyla ilgili yaptığı açıklamada şirket politikalarında ciddi bir değişikliğe gittiklerinin altını çizdi. John Kodera, PlayStation 4 oyuncu platformunda beta aşamasında olan sürümü açtıklarını vurguladı. Test aşamasında olan ilk oyunumuz ise sizlerin de tahmin edeceği üzerine Fortnite, Öte yandan diğer bir bakış açısı ile PlayStation 4 platformundaki Fortnite oyun severleri, bundan böyle PC, Xbox One ve Switch platformlarındaki ve hatta Android ve iOS işletim sistemine sahip cihazlardaki Fortnite oyuncuları ile rekabet içerisine girebilecekler.


Rocket League 2. Yılını KutluyorRocket League 2. Yılını Kutluyor
Rocket League, oyuncu sayısını yine katladıRocket League, oyuncu sayısını yine katladı
Rocket League'in Yeni Güncellemesinin Tanıtım Videosu Yayınlandı!Rocket League'in Yeni Güncellemesinin Tanıtım Videosu Yayınlandı!

PAYLAŞ