Robots Love Ice Cream, iOS için Yayınlandı (Video) - Haberler - indir.com

Robots Love Ice Cream, iOS için Yayınlandı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Geçtiğimiz hafta yaptığımız haberle 9 Nisan tarihinde çıkış yapacağını duyurduğumuz Arcade türündeki aksiyon oyunu Robots Love Ice Cream, 3 günlük bir gecikmenin ardından nihayet iOS kullanıcıları için indirmeye sunuldu.

Mobil oyun geliştiricisi Dragon Army tarafından ortaya çıkarılan oyunda tüm insanlığın sevdiği dondurmaları çalmak isteyen düşman robotlara karşı birbirinden farklı gezegenlerin üzerinde savaşarak, dondurmaların düşmanların eline geçmesini engellemeye çalışacaksınız.

Robots Love Ice Cream Game

En büyük silahınız olan dondurmaları size doğru gelen düşmanlara atarak kendinizi savunacağınız oyunda ayrıca çeşitli dondurma kombinasyonları yaparak daha güçlü silahlar elde edebilirsiniz.

3 boyutlu grafikleri ve eğlenceli oyun sesleriyle dikkat çeken oyunda ayrıca küçük görevleri de yerine getirmeniz ve Sprinkletonium adı verilen maddeleri toplayarak da güç kazanmanız gerekiyor.

Oldukça eğlenceli ve farklı oynanışıyla mükemmel bir oyun deneyimi yaşayabileceğiniz Robots Love Ice Cream oyununu iPhone ve iPad cihazınıza aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilir ve oyun için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Ayrıca oyunun Android versiyonunun da kısa bir süre sonra yayınlanacağını da buradan sizlerle paylaşalım.




Robots Love Ice Cream Çıkış Videosu


PAYLAŞ