Robocop'un Resmi Android Oyunu Yayınlandı - Haberler - indir.com

Robocop'un Resmi Android Oyunu Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

1987 yılında beyaz perdeden tanıdığımız ve günümüz teknolojisi ile yeniden sinema filmi çekilen Robocop'un resmi Android oyunu ücretsiz olarak yayınlanarak oyun severlere sunuldu.

Geçtiğimiz hafta iOS versiyonunun yayınlandığını duyurduğumuz haberde oyunun Android versiyonunda kısa bir zamanda yayınlanacağını sizlere bildirmiştik. Oyunculara son derece eğlenceli ve macera dolu bir oynanış sunan Robocop'un resmi Android oyunu yayınlanması ile birlikte Google Play Store üzerinde bulunan ve aynı adı taşıyan pek çok sahte uygulamada bu sayede elenerek kullanıcıların olası tehlikelerden korunması sağlanmış oldu. Telif haklarının çiğnenmediği tamamen lisanslı bir oyun olan Robocop oyun geliştiricisi Glu Mobile imzasını taşıyor.

Etkileyici grafikleri ile yarı insan yarı robot Alex Murphy'nin hikayesinin konu alındığı oyunda Robocop'un kontrolünü ele alarak yaşanılan şehri suçlulardan temizlemeye çalışacak ve suçluları adalete teslim etmek için mücadele edeceksiniz. Bugün Android versiyonu yayınlanan oyunun ayrıca iOS versiyonunu da sitemiz üzerinden indirebileceğiniz gibi Robocop Oynanış Videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.




Robocop Oynanış Videosu


PAYLAŞ