Roblox'ta alabileceğiniz en iyi 13 oyun - Haberler - indir.com

Roblox'ta alabileceğiniz en iyi 13 oyun

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-20 17:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Pandemi sebebiyle evlerden pek çıkılmayan şu günlerde, online oyuncuların sayısı oldukça arttı. Durum böyle olunca da Roblox platformunda oynayabileceğiniz, en güncel ve en eğlenceli oyunlar hakkında bir liste hazırladık. Söz konusu bu listeden faydalanmak için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Roblox'ta oynayabileceğiniz en iyi oyunlar

Piggy

7.543.295.336 toplam oynanma sayısına sahip olan Piggy, listenin ilk sırasında yer alıyor. Korku teması üzerine kurulan bu oyunda, Piggy karakteri sizi yakalamadan önce ondan kaçmaya yönelik hareket ediyorsunuz. Aynı zamanda sizinle aynı kadere sahip olan oyuncular içerisinde bir hain var ve bu Piggy'e yardım ediyor. Bazen bir bıçakla bazense kurmuş olduğu tuzaklarla oyuncuları avlamaya çalışan Piggy size ulaşmadan ondan kurtulmaya çalışıyorsunuz. 

Murder Mystery 2

4.232.467.659 toplam oynanma sayısına sahip olan ve Roblox platformunun da en çok oynanan oyunlarından biri olan bu oyun,  Katil Yakala olarak çevrilebilir. Bu oyun modunda bir katil, tüm oyuncuların hakkından gelmeye yönelik çalışırken, bu masum insanlarda katile yakalanmadan hayatta kalmaya yönelik hareket ediyor. Bununla beraber masum oyunculardan birine silah veriliyor. Silahı alan kişi "Şerif" olarak seçildikten sonra katil etkisiz hale getirilebiliyor. Eğer yanlış kişiyi vurursa da oyunu kaybediyor. Arkadaşlarınızla beraber eğlenceli bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. 

Royale High

Bu heyecan verici oyunda Roblox listesinde bir öğrenci olarak başlayabilirsiniz. Gerçek bir lise öğrencisi olarak başlayacağınız bu oyunda ev ödevlerinizi yaparak oyunda seviye atlayabilir, okuldaki derslerinize girerek de kendinizi geliştirebilirsiniz. Aynı zamanda karakterinizin ruh haline göre kıyafetler seçebilir, çeşitli kulüplerde arkadaşlıklar kurabilirsiniz. 

Welcome to Bloxburg

Platform içerisinde en yüksek aktif oyunculara sahip oyunlardan biri olan WtB, son derece büyük olan bir şehir olan Bloxburg'da doğup, çevrenizi ve kendinizi tanımaya çalışacaksınız. Bu oyunda çeşitli işlerde çalışarak kazancınızı artırabilir, ev, araba, satın alabilir ya da yürüyerek şehri gezintiye çıkabilirsiniz. Aynı zamanda kendi yaptığınız evinizde, arkadaşlarınızla parti yapma şansınız olacak. 

Dust: Wasteland Survival

Birçok kullanıcı tarafından bilinmeyen ve nedensiz bir şekilde popüler olmayan bu oyun, platformun en iyi oyunlarının başında gelir. Oyunda Arizona ve Nevada'nın kavurucu çöllerde hayatta kalmaya çalışacaksınız. Sıcak havanın sizi etkisi altına almasından önce, üssünüze aldığınız eşyaları ve haritanızı kullanarak yaşamınızı devam ettirmeniz gerekiyor. Oyunu arkadaş gurubunuz ile oynayıp, birbirinize destek olabilirsiniz. 

Adopt Me!

Listenin en eğlenceli ve en popüler oyunlarından biri de Adopt Me'dir. Adopt Me evlat edinen bir anne baba veya evlatlık edinilen bir çocuk olabilirsiniz. Oldukça geniş olan harita içerisinde ebeveyn olarak arkadaşlarınızla vakit geçirebilir, yeni bir ev alarak gelişim sağlayabilirsiniz. Bebeğin bakımı ile ilgilenirken, gerçekçi sorumluluk duygusunu hissedeceksiniz. Aynı zamanda bebek olarak oynarsanız da ebeveynlerinizin yanı sıra evdeki sevimli dostlarınızla daha çok vakit geçirebilirsiniz. 

Work at a Pizza Place

Bu heyecan verici oyunda, adından da anlaşılacağı üzere pizzacıda çalışacaksınız. Online olarak arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bu oyunda, kendi pizza dükkanınızı açarak arkadaşlarınızla çalıştırıp para kazanmaya çalışacaksınız. Aynı zamanda yemek siparişlerinibelirtilen zaman içerisinde hazırlayarak müşterilerinizi memnun etmeye çalışacaksınız. 

Jailbreak

Bu eğlenceli oyunda ister mahkum isterseniz de polis oluyorsunuz. Mahkum olursanız hedefiniz hapishaneden kaçıp arkadaşlarınızla beraber yeni suç planları yapmak olacak. Fakat güncelleme ile beraber mahkum olmak artık çok daha zorlaştı. Polisler bu güncelleme ile daha güçlü hale getirildi. Ancak polis olursanız tek hedefiniz suçluları yakalayıp yeniden suç işlemlerini engellemek olacak. Köpeklerinizde bu konuda size yardımcı olur. 

Tropical Resort Tycoon

Evlerde kalınan şu günlerde sıkılmadan vakit geçireceğiniz bir deneyim sunulur. Bu heyecan verici oyunda kendinize ait bir tatil yeri inşası yapacaksınız. Çünkü bu oyunda, tropikal bir alanda tatil yeri inşa edebilirsiniz. Jetski, planör ya da ne isterseniz kullanarak adayı keşfedebilir, en güzel tatil köyüne sahip olabilirsiniz. Burada tüm hamleler size kalmıştır. 

Vehicle Tycoon

Robloc oyunları arasından en eğlenceli yarış oyunlarından biri olan Vehicle Tycoon, Türkçe dil seçeneği ile büyük beğeni toplar. 45'ten fazla araç arasından kendinize bir araç seçin ve ardından kıran kırana geçen bir yarış deneyimi yaşamaya hazır olun. Platformda diğer arabalara çarparak her birini oyun dışı bırakabilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber sıradışı bir deneyim yaşayabilirsiniz. 

Boxing Simulator 2

Güçsüz, zayıf biriyken bir anda hırs yapıp çalışacak ve dünyanın en iyi boksörlerinden biri olacaksınız. Online olarak da oynanabilen bu oyunda arkadaşlarınızla antrenmanlar yapıp listenin tepesine çıkmaya çalışıyorsunuz. Ağırlık çalışmak, antrenman maçlarına kadar özenle haırlanan programlara uyarak Demir Yumruk lakabını almaya çalışıyorsunuz. 

Theme Park Tycoon 2

En az ilk oyun kadar keyifli olan bu oyunda da, arkadaşlarınızla beraber kendinize bir lunapark inşa ederek geliştirmeye çalışıyorsunuz. Satın aldığınız arazi içerisinde keşfe çıkarak uygun olan alanlara oyuncaklar kurmanız gerekiyor. Gelişmiş düzeyde bir çok oyuncak inşa ederek oyun alanınızı geliştirmeye çalışıyorsunuz. 

Brookhaven RP

Listenin son Roblox oyunu ise Brookhaven RP, rol yapma türündeki oyundur. Oyun içerisinde, Brookhaven şehrinde arkadaşlarınızla ya da beraber olmak istediğiniz insanlarla vakit geçirebilirsiniz. Burada kendi hayatınızı inşa ederek geliştirmeye yönelik hareket edebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





PAYLAŞ