ROBLOX ile Kendi Mobil Oyununu Yarat (Video) - Haberler - indir.com

ROBLOX ile Kendi Mobil Oyununu Yarat (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

ROBLOX, kendi bünyesindeki geliştirici ekip tarafından hazırlanan binlerce oyun nesnesinden dilediğinizi seçerek kendi mobil oyununuzu yaratmanıza imkan tanıyan ücretsiz bir mobil uygulamadır.

Basit oyunlar yaratmak için kullanılan ROBLOX altyapısını mobil cihazlara taşıyan uygulama sayesinde yarış, bulmaca, macera ya da RPG gibi istediğiniz türde oyunları kolayca oluşturabilir ve platformu kullanan herkesle oyununuzu paylaşabilirsiniz.

ROBLOX

Yaratacağınız oyunlara çoklu oyuncu desteği de eklemenize izin veren ROBLOX ayrıca oyun içerisinde kullandığınız oyun moturunun fiziksel özelliklerini değiştirmenize de imkan tanıyor.

Uygulama ile kendi oyun bölümlerinizi, hikayelerinizi, karakterlerinizi yaratabileceğiniz gibi aynı zamanda oyunun nesne kütüphanesinde yer alan özel ve ilginç nesneleri ücret karşılığında yarattığınız oyuna ekleyebilirsiniz.

ROBLOX

Sosyal paylaşım öğelerini de yarattığınız oyunlara eklemenizi sağlayan ROBLOX, oyunlarınızı kendi bulut depolama servisi üzerinden yayınlamanızı ve hatta para bile kazanmanızı sağlıyor ki bu güne kadar geliştiriciler ROBLOX üzerinden 300 bin Dolar'ın üzerinde para kazanmış.

Tamamen ücretsiz olarak Android ve iOS sistemine sahip cihazlarınız üzerinde kullanarak kendi oyunlarınızı yaratabileceğiniz ROBLOX uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan ROBLOX Tanıtım Videosu'nu izleyebilirsiniz.




ROBLOX Tanıtım Videosu


PAYLAŞ