Riot’un taktiksel FPS oyunu Valorant'ın beta sürümü yolda - Haberler - indir.com

Riot’un taktiksel FPS oyunu Valorant'ın beta sürümü yolda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-01 19:31:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Riot Games yeni oyunu Valotant için Türkiye’nin de içinde bulunduğu birkaç ülkede beta sürecini başlatacak. Bir süredir merakla beklenen oyunun beta sürümünün ne zaman yayınlanacağı açıklandı.

Overwatch ve CS:GO oyunlarının bir karması olarak piyasaya girmeye hazırlanan Valotant’ın Alpha aşaması devam ettiğinden oyun henüz bir oyuncunun erişimine sunulmamıştı. Ancak yapılan açıklamaya göre oyunun beta sürümü 7 Nisan’da belirlenen kullanıcıların erişimine açılacak. Beta sürümü için hangi ülkeden kaç kişi belirlendiği ise henüz paylaşılmadı.

LoL yapımcısı Riot Games yeni oyununu duyurdu!LoL yapımcısı Riot Games yeni oyununu duyurdu!

Açıklamasında Riot hesabı ve Twitch hesaplarının birbirine bağlanmasını isteyen Riot Games, bu sayede Valorant’ın yayınlarını da öne çıkarmış olacak.

Riot Games'ten Yeni Bir Oyun: Valorant

Beta sürümü hakkında tüm detaylar henüz bilinmese de, ilk etapta sürecin uluslararası olmayacağı, oyunun sadece belirli bölgelerde yayınlayacağı biliniyor. Beta süreci kapsamında Valorant’ın ilk yayınlanacağı ülkeler arasında ise Türkiye, Avrupra, Amerika Birleşik Devletleri, Rusya ve Kanada var. Oyunla ilgili stratejinin ilk etapta Valorant’ı tüm dünyada olabildiğince çok oyuncuya sunmak olduğunu belirten Riot Games yetkilisi, Corona virüs salgını nedeniyle kapasitenin düştüğünün altını çizerek dağıtım sürecinin beklenenden daha yavaş olabileceğini açıkladı. Bu nedenle şirket oyunu önde hazır olduğunu hissettiği bölgelerde yayınlamaya odaklanacak.

İlk kez Ekim ayında “Project A” adı altında ortaya çıkan oyun Riot Games’in Leauge of Legens dışı oyunculara sunacağı ilk oyun olarak adlandırılmıştı. Oyun hakkında yapılan açıklamalara göre geliştirme sürecinde herhangi bir sorun olmadığını ve beta sürecinin ardından oyunun yakın zamanda yayınlanmaya başlayacağını söylemek mümkün.


Riot Games'in ilk mobil oyunu hazır: Teamfight TacticsRiot Games'in ilk mobil oyunu hazır: Teamfight Tactics
Riot Games'in yeni mobil oyunu Legends of Runeterra nasıl indilir?Riot Games'in yeni mobil oyunu Legends of Runeterra nasıl indilir?

PAYLAŞ