Riot Games'ten Yeni Bir Oyun: Valorant - Haberler - indir.com

Riot Games'ten Yeni Bir Oyun: Valorant

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-04 13:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Dijital oyun dünyasının en büyük temsilcileri arasında uzun zamandır yerini korumayı başaran başarılı şirket Riot Games, şimdiye kadar  "Project A" kod adıyla bilinen, PC için geliştirdiği taktiksel nişancılık oyunu VALORANT'ı duyurdu. Rekabetçi, 5'e 5, Karakter Tabanlı Birinci Şahıs bilgisayar oyunu olan VALORANT, 2020 yazı içerisinde birçok ülkede ücretsiz olarak sunulacak.

Riot Games bugün, gelecek yaz aylarında çıkacak olan ve heyecanla beklenen taktiksel nişancılık oyunu VALORANT'ı duyurdu. Bugüne kadar "Project A" kod adı ile bilinen ve oynaması ücretsiz olan VALORANT, keskin becerinin, büyük risklerin ve bireysel başarı alanlarının öne çıktığı yaratıcı oyun tarzlarını ödüllendiriyor. VALORANT'ta beşer oyuncudan oluşan 2 takım, saldırganların savunan kişilere karşı olduğu 24 turda mücadele ederek tur tabanlı silahlı çatışmalarda kazanan taraf olmaya çalışıyor.

LoL yapımcısı Riot Games yeni oyununu duyurdu!LoL yapımcısı Riot Games yeni oyununu duyurdu!

“Taktiksel FPS türüne yeni bir soluk getirdik”

VALORANT Yönetici Yapımcısı Anna Donlon, oyun ile ilgili olarak şu değerlendirmede bulundu:

VALORANT'ı geliştirirken hassas nişancılık, silah becerileri ve stratejik uygulama gibi rekabetçi taktiksel nişancılık oyunlarının temel değerlerini muhafaza etmek istedik. Silah becerilerini tamamlayan özgün karakter yetenekleri sayesinde geleneksel taktik nişancılık deneyimini bir adım ileri taşıdığımıza ve türe yeni bir soluk getirdiğimize inanıyoruz. VALORANT'ın çıkışıyla dünyanın her tarafındaki taktiksel FPS severlerle uzun soluklu bir birlikteliğe başlamayı umuyoruz.

Hile Karşıtı Teknoloji ve Özel Hile Tespit Sistemi Geliştirildi 

VALORANT için en önemli iki konu olan yüksek duyarlılık ve rekabet bütünlüğü açısından Riot Games oyuna daha önce benzeri görülmemiş, sınıfının en iyi teknik arka plan desteğini sunuyor.  Buna ilk günden itibaren tüm oyuncular için ücretsiz 128-tick sunucular, keskin vuruşları işleyebilmesi için özel olarak üretilmiş bir ağ programlaması (netcode), sunucu yetkisi altındaki oyun mimarisi ve özel bir hile karşıtlığı (anti-cheat) sistemine sahip bir oyun deneyimi de dahil. VALORANT'ta oyuncuların beceri ve stratejileri, galibiyet ya da yenilgilerinin tek belirleyicisi olacak.


İlgili uygulamalar
Call of Duty Mobile’ın 4. sezonundaki önemli yeniliklerCall of Duty Mobile’ın 4. sezonundaki önemli yenilikler

PAYLAŞ